Hvis du avinstallerer Creative Cloud-skrivebordsappen og installerer den på nytt som en del av en feilsøking, kan Bibliotek-panelet i en Creative Cloud-skrivebordsapp slutte å fungere. Se Bibliotek-panelet sluttet å fungere for å løse problemet.

Problem

Når du forsøker å bruke Creative Cloud-biblioteker i støttede skrivebordsapplikasjoner, laster ikke panelet og følgende feilmelding vises:

Noe gikk galt med initialiseringen av Creative Cloud Libraries

"Noe gikk galt med initialiseringen av Creative Cloud Libraries»-feil

Løsninger

Adobe-teknikere jobber med problemet. I mellomtiden kan følgende løsninger gjøre det mulig å bruke funksjonen til en mer permanent løsning foreligger.

Start CCLibrary-prosessen på nytt

1. Lukk alle åpne Adobe-produkter som bruker Biblioteker, inkludert:

• Photoshop CC
    • Illustrator CC
    • InDesign CC
    • Premiere Pro CC
    • Adobe After Effects CC
  2. Apne skrivebordsapplikasjonen Creative Cloud under ikonet i oppgavelinjen.

3. Bruk tastatursnarveien Command+Option+R (Mac OS) eller Ctrl+Alt+R (Win). Dette gjør at Creative Cloud og alle sine støtteprosesser startes på nytt, inkludert CCLibraries.

4. Start Adobe-produktet der du fikk Biblioteker-feilen på nytt.

Gjenopprett Biblioteker-bufferen

1. Lukk alle Creative Cloud-programmer.

2. Logg av kontoen ved å bruke Creative Cloud-skrivebordsappen.

Se: Deaktiver appen fra skrivebordetAktiver og deaktiver Adobe Creative Cloud-apper

3. Gå til følgende mappe.

• Mac: C:\Users\[Your Username]\AppData\Roaming\Adobe
    • Win: C:\Users\[Your Username]\AppData\Adobe

MERK: Mappen Bibliotek er skjult i Mac OS. For å vise den kan du se: Kan ikke se brukerens bibliotekfiler i Mac OS X 10.7 og nyere

MERK: Mappen AppData er skjult i Windows OS. For å vise den kan du se: Vis skjulte filer og mapper i Windows 10 og tidligere

4. Slett Creative Cloud Libraries-mappen.

5. Logg på kontoen i Creative Cloud-skrivebordsappen og start Adobe-produktet der du fikk Biblioteker-feilen på nytt.

Se: Aktiver appenAktiver og deaktiver Adobe Creative Cloud-apper

Sørg for at vertsfilen din er ordentlig konfigurert

1. Gå til følgende mappe:

• Mac OS: /etc
      Merk: Denne mappen er normalt skjult. I Finner, velg Gå > Gå til mappe, skriv "/etc" (uten gåsetegn) og klikk på knappen Gå.
    • Windows: C:\Windows\System32\drivers\etc
  2. Åpne filen «verter» (i et enkelt tekstredigeringsprogram som Notepad eller TextEdit).

3. Verifiser at du ikke har oppført noen Adobe-nettsteder. Hvis noen er ført opp, kan du slette dem eller legge til # på begynnelsen av linjen for å kommentere dem ut.

For eksempel, endre:

127.0.0.1 activate.adobe.com

til

#127.0.0.1 activate.adobe.com

4. Verifiser at du har følgende linje og at den ikke er kommentert ut (ikke har # i begynnelsen):

127.0.0.1 localhost

5. (Valgfritt) Bruk Creative Cloud Cleaner Tool til å løse reparere vertsfilen. Se instruksjoner her: Bruke Creative Cloud Cleaner Tool til å løse installeringsproblemer

Konfigurer din proxy til å fungere med bibliotek

Mac OS X

Hvis nettverket ditt administreres via Automatisk proxyoppdagelse eller Automatisk proxykonfigurasjon, se Konfigurasjon av proxy av en nettverksadministrator.

1. Åpne Systmeminnstillinger fra Apple-menyen.

2. Velg Nettverk.

Konfigurer din proxy på Mac til å fungere med bibliotek - Trinn 2
  3. Klikk på Avansert.

Konfigurer din proxy på Mac til å fungere med bibliotek - Trinn 3
  4. Velg kategorien Proxyer.

5. Sørg for at alternativet Ekskluder enkle vertsnavn velges.

Konfigurer din proxy på Mac til å fungere med bibliotek - Trinn 5

Windows 10

Hvis nettverket ditt administreres via Oppdag automatisk innstillinger eller Bruk oppsettskript, se Konfigurasjon av proxy av en nettverksadministrator.

1. I søkeboksen skriver du Endre proxy-innstillinger og åpne det korresponderende søkeresultatet.

Konfigurer dine proxy-innstillinger på Win 10 til å fungere med bibliotek - Trinn 1
  2. Rull til bunnen av dialogboksen Proxy-innstillinger og sørg for at alternativet Ikke bruk proxy-server for lokale (intranett) adresser velges.

Konfigurer din proxy på Win 10 til å fungere med bibliotek - Trinn 2

Windows 7

Hvis nettverket ditt administreres via Oppdag automatisk innstillinger eller Bruk automatisk konfigurasjonsskript, se Konfigurasjon av proxy av en nettverksadministrator.

1. Velg Start > Alle programmer > Internet Explorer.

2. Klikk på Verktøy-ikonet (Tannhjul-ikon i IE 9+) og velg Alternativer for Internett fra menyen.

Konfigurer din proxy på Win 7 til å fungere med bibliotek - Trinn 1
  3. Gå til kategorien Tilkoblinger og klikk på LAN-innstillinger.

Konfigurer din proxy på Win 7 til å fungere med bibliotek - Trinn 3
  4. Sørg for at alternativet Omgå proxy-server for alternativ med lokale adresser velges.

Konfigurer din proxy på Win 7 til å fungere med bibliotek - Trinn 4

Konfigurasjon av proxy av en nettverksadministrator

Hvis nettverket ditt administreres av en nettverksadministrator som bruker konfigurasjonsalternativene Automatisk proxyoppdagelse eller Automatisk proxykonfiguasjonpå Mac OS ellerAlternativer oppdag innstillinger eller Bruk automatisk konfigurasjonsskript på Windows, beskriver denne delen hvordan man aktiver Creative Cloud-bibliotek.

Be din organisasjons nettverksadministrator om å gjøre følgende:

1. Åpne proxy-konfigurasjonsfilen PAC/WPAD.
  2. Sørg for at følgende innstilling er til stede:
    FindProxyForURL(url, host)
    hvis (isInNet(host, "127.0.0.1", "255.255.255.255")) {
         return "DIRECT";