Problem: Photoshop skriver ut feil antall kopier

Når du endrer antall kopier som skal skrives ut i Adobe Photoshop, skrives feil antall kopier ut. 

Løsning

Endre antall kopier i skriverdriveren. 

  1. Med bildet åpent i Photoshop velger du Fil > Skriv ut.

  2. Velg utskriftsinnstillinger. 
  3. Endre hvor mange kopier du vil skrive ut.  
  4. Klikk på OK, og klikk deretter på Skriv ut. 

Tilleggsinformasjon

Når du velger antall kopier i dialogboksen for utskrift i Photoshop sendes dette tallet til skriverdriveren. Noen skriverdrivere behandler dette tallet feil. Når du angir antall kopier direkte i skriverdriveren vil riktig antall kopier skrives ut. 

Dette produktet er lisensiert i henhold til Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Innlegg på Twitter™ og Facebook dekkes ikke av Creative Commons-vilkår.

Juridiske merknader   |   Regler for personvern på nettet