Oppdateringen Camera Raw 8.5 vises ikke som oppdatering.

Installer programtillegget Camera Raw 8.5 manuelt.

Mac OS

1. Last ned filen til programtillegget Camera_Raw_8_5.dmg.zip nedenfor og lagre den i en mappe du vil huske, som f.eks. på skrivebordet.
  2. Naviger til og dobbeltklikk på den nedlastede filen for å pakke den opp. Dobbeltklikk på den nye Camera_Raw_8_5.dmg-filen for å dekomprimere den. Den resulterende filen er Camera Raw.plugin.
  3. Avslutt alle versjoner av Photoshop og Bridge (CS6, CC og CC2014).
  4. Naviger til Macintosh-harddisken din.\
    1. Hvis du har CC 2014 eller CC: naviger til og åpne mappen Library/Application Support/Adobe/Plug-Ins/CC/File Formats.
    2. Hvis du har CS6: naviger til og åpne mappen Library/Application Support/Adobe/Plug-Ins/CS6/File Formats.
    3. VIKTIG: Biblioteksmappen som nevnes her er bibliotekets rotmappe på harddisken, ikke mappen Bibliotek i mappen for brukeren din.
  5. Kopier Camera Raw.plugin (fra trinn 2) til File Formats-mappen.
    VIKTIG:
    Den nye filen vil overskrive filen som allerede finnes i mappen. Det er viktig at det kun finnes én Camera Raw.plugin-fil i denne mappen.
  6. Åpne Photoshop eller Bridge på ny.

Last ned

Windows 64-biters

1. Last ned Camera_Raw_8_5_win64bit.zip nedenfor til en mappe du vil huske, som f.eks. på skrivebordet.
  2. Naviger til og dobbeltklikk på den nedlastede filen for å åpne den. Den resulterende filen er Camera Raw.8bi.
  3. Avslutt alle versjoner av Photoshop og Bridge (CS6, CC og CC2014). Hvis du har CC eller CC 2014: naviger til og åpne mappen C:\Program Files\Common Files\Adobe\Plug-Ins\CC\File Formats. Hvis du har CS6: naviger til og åpne mappen C:\Program Files\Common Files\Adobe\Plug-Ins\CS6\File Formats.
  4. Kopier filen Camera Raw.8bi file (fra trinn 2) til File Formats-mappen.\
  5. Åpne Photoshop eller Bridge på ny.

Last ned