Grundlæggende

Hvad er InDesign CC, og hvem henvender det sig til?

Med det professionelle sidelayoutprogram til tryk og digital udgivelse giver Adobe InDesign CC dig mulighed for at designe, forhåndskontrollere og udgive en lang række indhold på tryk, online og til tablet-apps. Du får en nøjagtig kontrol over typografi, indbyggede kreative værktøjer og et intuitivt designmiljø samt et tæt samarbejde med Adobe Photoshop, Illustrator, Acrobat og Adobe Animate.

InDesign CC er beregnet til designere, prepress- og produktionseksperter samt trykleverandører, som arbejder for magasiner, designfirmaer, reklamebureauer, aviser, bogforlag og detail-/katalogselskaber, samt inden for virksomhedsdesign, kommerciel tryk og andre moderne udgivelsesmiljøer. Lær mere om InDesign.

Og eftersom InDesign CC er en del af Adobe Creative Cloud, får du adgang til alle de nyeste opdateringer og fremtidige frigivelser, så snart de er tilgængelige. Med et komplet Creative Cloud Alle apps-abonnement får du også adgang til Adobe Digital Publishing Suite, Single Edition*, fra InDesign, så du kan designe og pakke ubegrænsede single-edition iPad-apps, som du kan sende til Apple App Store. Få mere at vide om Creative Cloud.

Hvor kan jeg læse mere om nye funktioner?

Se siden Nyheder for at få flere oplysninger.

Hvordan fungerer InDesign CC i sammenligning med tidligere versioner?

Se sammenligning af InDesign-versioner.

Hvordan kan InDesign CC integreres med andre Adobe-produkter?

InDesign CC kan integreres tæt med Photoshop CC, Illustrator CC, Acrobat DC Pro, InCopy CC og Flash Professional CC. InDesign CC deler en fælles brugergrænseflade, kommandoer, paneler og værktøjer med Photoshop, Illustrator, Flash Professional samt InCopy, så det er let at anvende din viden om et program, når du lærer et andet, og at gå nemt og effektivt fra program til program. Eftersom du kan importere ægte Photoshop- og Illustrator-filer, er det lettere at opsætte, forbedre og opdatere grafik. Ægte understøttelse af PDF-filer giver dig pålidelige, konsistente resultater, uanset om du udgiver til tryk, internettet eller enheder. Stærk integration mellem InDesign og Flash Professional betyder, at du kan levere dine sidelayout med stor pålidelighed og bevare animation, lyd og videofiler, der er placeret i dine dokumenter. Derudover arbejder InDesign og InCopy sammen om at tilbyde robust redaktionel arbejdsgangsstyring til små kreative team.

Fungerer InDesign CC sammen med Adobe Experience Manager Mobile (tidligere Digital Publishing Solution)?

Ja, du kan få adgang til, oprette og overføre indhold med fast layout fra InDesign CC til Experience Manager Mobile. AEM Mobile gør det let for design- og kreative teams at skabe smukke mobilapps uden at skrive kode, og denne virksomhedsløsning kan fås via et særskilt abonnement. Få mere at vide om Adobe Experience Manager Mobile.

Hvad er InDesign-produktfamilien?

InDesign CC står i spidsen for en integreret udgivelsesfamilie, der også omfatter InCopy CC og InDesign CC Server. InCopy CC er et professionelt skrive- og redigeringsprogram, der integrerer med InDesign CC for at give fælles redaktionelle arbejdsforløb blandt designere, forfattere og redaktører, og det følger også med i et fuldt Creative Cloud Alle apps-abonnement. InDesign Server bringer avanceret komposition og layout op på en serverplatform, og introducerer nye niveauer af automatisering til redaktionelle arbejdsgange, sideløbende skabelse, data-drevet personaliseret udgivelse samt skabelonbaserede web-til-tryk-løsninger.

Tilbyder InDesign CC en løsning til store udgivelsesmiljøer?

Ja. Hvis du kræver en kundetilpasset løsning bygget oven på central InDesign-teknologi, kan systemintegratorer over hele verden tilbyde systemer, der er kompatible med InCopy CC og InDesign CC. Lær mere om tilpassede redaktionelle udgivelsesløsninger.

Bør brugere af QuarkXPress konvertere til InDesign CC?

Ja. Forlæggere lige fra små firmaer til store forlagsorganisationer i hele verden anvender InDesign. Understøttet af et pulserende partnerøkosystem, bakket op af en brancheleder og brugerinspireret er InDesign CC det rette valg for udgivelsesmiljøer med et hurtigt tempo.

På hvilke sprog kan InDesign-filer oprettes og deles?

Alle versioner af InDesign CC har et fælles filformat, så du kan åbne og ændre i indiske, japanske, mellemøstlige, kinesiske og koreanske layout i latinske og indiske versioner af InDesign CC samt latinske og indiske filer i japanske, mellemøstlige, kinesiske eller koreanske versioner. Men de latinske versioner af InDesign CC har ikke de typografiske, layoutgitter- og rammegitterværktøjer til redigering af mellemøstlig og asiatisk tekst, som fås i de japanske, mellemøstlige, kinesiske og koreanske versioner.

Hvad er InDesign Server?

InDesign Server er en robust, yderst fleksibel, skalerbar layout- og kompositionssoftware, der giver mulighed for at automatisere design, layout og typografiske funktioner i InDesign CC. Da den er baseret på den samme kodebase som InDesign, kan den klare mange typer automatiserede udgivelsesløsninger, herunder web-til-tryk, VDP- og redaktionelle arbejdsforløbsløsninger, samtidig med, at outputkvaliteten har den samme høje standard, som man ville forvente af InDesign. De fleste løsninger fra InDesign Server bruger skabeloner, der er skabt af designere vha. computerversionen af InDesign.

Hvordan adskiller InDesign sig fra InDesign Server?

Selvom InDesign Server deler kodebase med desktop-versionen af InDesign, er der et antal vigtige forskelle:

• InDesign Server er et program, der bruges til at drive større automatiserede udgivelsesløsninger
  • InDesign Server er et "hovedløst" program uden indbygget brugergrænseflade. En kunde eller løsningspartner vil derfor designe en brugergrænseflade, der er skræddersyet til den automatiserede udgivelsesløsning, som InDesign Server leverer kræfterne til at drive
  • Som InDesign kan InDesign Server kontrolleres vha. script eller C++ plug-ins. Men den kan også kontrolleres via en SOAP-grænseflade eller Java API'er – desuden kan Flex-strukturen og Adobe Flash Builder (kan fås separat) bruges til at bygge imponerende righoldige internetprogrammer (RIA'er), der kører i webbrowsere eller som enkeltstående klienter vha. Adobe AIR runtime, med InDesign Server som den skalerbare og robuste back-end-serverkomponent
  • Automatiserede udgivelsesløsninger kontrolleret af InDesign Server kan skaleres efter behov med understøttelse af flere kørsler på flere processorer
  • InDesign Server er blevet testet grundigt for at sikre, at den kan arbejde i lange perioder uden afbrydelser.
  • InDesign Server er designet og testet til brug på serverversionerne for Windows og Mac OS, herunder Microsoft Windows Server 2008 R2
  • InDesign Server er ikke med i Creative Cloud og skal købes separat

For at hjælpe dig med at finde ud af, om InDesign Server er den rette teknologi for dig, skal du ringe til Adobe Sales på 888-649-2990 eller downloade en prøveversion ved at klikke på linket Prøv i højre side af InDesign Server-produktsiderne.

Tekniske spørgsmål

Hvad er de mindste systemkrav til at køre InDesign CC?

Se systemkrav for at få flere oplysninger.

Kan InDesign CC udvides?

Ja. Udviklere kan fuldt ud udvide og automatisere InDesign CC vha. standardiserede programmeringsteknologier herunder ActionScript, C++, JavaScript, AppleScript og VBScript. Udviklere kan også sælge og distribuere deres udvidelser til hele Creative Cloud installationsbasen med Adobe Exchange, som er integreret i InDesign CC.

InDesign CC softwareudviklingssættet (SDK) indeholder dokumentation, værktøjer og eksempelkode, der hjælper med at tilpasse og bygge InDesign-plug-ins. Du kan få mere information ved at besøge InDesign Developer Center. Få mere at vide om automatisering af udgivelsesopgaver i InDesign med scriptressourcer.

Kan jeg skifte fra den mørkegrå til den lysegrå brugergrænseflade i InDesign?

Den mørkere brugergrænseflade i InDesign CC er indstillet, så den passer med andre professionelle Adobe-produkter som f.eks. Photoshop, Illustrator og Adobe Premiere Pro. Du kan nemt skifte lysstyrke under menuen Præferencer: Vælg Rediger > Præferencer > Brugergrænseflade (Windows) eller InDesign > Præferencer > Brugergrænseflade (Mac OS).

Er InDesign CC kompatibel med Windows 8.1?

Er InDesign CC kompatibel med Mac OS X Mavericks (v10.9)?

Gratis prøveversioner

Hvor kan jeg få en gratis prøveversion af InDesign CC?

Med et omkostningsfrit Creative Cloud-medlemskab kan du downloade en testversion af InDesign CC – og andre programmer i Creative Cloud. Hvis du opgraderer til et Alle apps-abonnement, kan du hente den komplette version af alle Creative Cloud-programmerne.

Kan jeg konvertere min prøveversion til et betalt medlemskab?

Ja. Du kan konvertere din prøveversion til et Alle apps-abonnement eller en enkelt app på Creative Cloud ved at købe det på Creative Cloud-websiden. Når du har købt dit medlemskab, vil din prøveversion af produktet automatisk tilbydes i licens, når du starter det igen.

Købsmuligheder

Hvor kan jeg købe InDesign CC?

Få flere oplysninger om købsmuligheder på siden Creative Cloud-planer.

Hjælp til InDesign

Hvordan kommer jeg i gang med InDesign CC?

Se InDesign Uddannelse og support for at finde alt det, du har brug for til at komme i gang – video og trin for trin-selvstudier samt omfattende produktsupport fra Adobe og vores dygtige fællesskab.

Hvor kan jeg finde manualen?

Du kan finde netbaserede og PDF-versioner af InDesign CC-manualen på siden InDesign Help.