Systemkrav | November 2018 (14.0)-versionen af InDesign CC Server

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor (to kerner og hurtigere)
  • Microsoft® Windows Server 2008 R2 (64 bit) og Windows Server 2016.*
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales), 2-8 GB pr. ekstra forekomst
  • 1,6 GB ledig plads på harddisken til installation, der kræves yderligere plads under installationen (størrelsen på sidefilen til den virtuelle Windows-hukommelse skal gøres 2 GB større for hver forekomst af InDesign Server)
  • 1024 x 768 skærm (1280 x 800 anbefales) med 16-bit videokort
  • Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer.
  • Denne software kan ikke køre uden aktivering. Der kræves internetforbindelse og registrering til programaktivering, validering af abonnement og adgang til onlinetjenester.

* Understøttes ikke i Windows Server 2012.

Mac OS

• Multicore Intelprocessor
  • Mac OS X Server v10.12 og v10.13.
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales), 2-8 GB pr. ekstra forekomst
  • 1,8 GB ledig plads på harddisken til installation, der kræves yderligere plads under installationen (der kan ikke installeres på UFS-, ZFS-, HFS-, eller APFS-formaterede drev eller partitioner, hvor der skelnes mellem store og små bogstaver)
  • 1024 x 768 skærm (1280 x 800 anbefales) med 16-bit videokort
  • Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer.
  • Denne software kan ikke køre uden aktivering. Der kræves internetforbindelse og registrering til programaktivering, validering af abonnement og adgang til onlinetjenester.

Systemkrav | Marts 2018 (13.1)-versionen af InDesign CC Server

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor (to kerner og hurtigere)
  • Microsoft® Windows Server® 2008 R2 (64 bit), Windows Server 2012 R2 (64 bit) og Windows Server 2016.
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales), 2-8 GB pr. ekstra forekomst
  • 1,6 GB ledig plads på harddisken til installation, der kræves yderligere plads under installationen (størrelsen på sidefilen til den virtuelle Windows-hukommelse skal gøres 2 GB større for hver forekomst af InDesign Server)
  • 1024 x 768 skærm (1280 x 800 anbefales) med 16-bit videokort
  • Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer.
  • Denne software kan ikke køre uden aktivering. Der kræves internetforbindelse og registrering til programaktivering, validering af abonnement og adgang til onlinetjenester.

Mac OS

• Multicore Intelprocessor
  • Mac OS X Server v10.11, v10.12 og v10.13.
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales), 2-8 GB pr. ekstra forekomst
  • 1,8 GB ledig plads på harddisken til installation, der kræves yderligere plads under installationen (der kan ikke installeres på UFS-, ZFS-, HFS-, eller APFS-formaterede drev eller partitioner, hvor der skelnes mellem store og små bogstaver)
  • 1024 x 768 skærm (1280 x 800 anbefales) med 16-bit videokort
  • Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer.
  • Denne software kan ikke køre uden aktivering. Der kræves internetforbindelse og registrering til programaktivering, validering af abonnement og adgang til onlinetjenester.

Systemkrav | November 2017 (13.0)-versionen af InDesign CC Server

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor (to kerner og hurtigere)
  • Microsoft® Windows Server® 2008 R2 (64 bit), Windows Server 2012 R2 (64 bit) og Windows Server 2016.
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales), 2-8 GB pr. ekstra forekomst
  • 1,6 GB ledig plads på harddisken til installation, der kræves yderligere plads under installationen (størrelsen på sidefilen til den virtuelle Windows-hukommelse skal gøres 2 GB større for hver forekomst af InDesign Server)
  • 1024 x 768 skærm (1280 x 800 anbefales) med 16-bit videokort
  • Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer.
  • Denne software kan ikke køre uden aktivering. Der kræves internetforbindelse og registrering til programaktivering, validering af abonnement og adgang til onlinetjenester.

Mac OS

• Multicore Intelprocessor
  • Mac OS X Server v10.11, v10.12 og v10.13.
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales), 2-8 GB pr. ekstra forekomst
  • 1,8 GB ledig plads på harddisken til installation, der kræves yderligere plads under installationen (der kan ikke installeres på UFS-, ZFS-, HFS-, eller APFS-formaterede drev eller partitioner, hvor der skelnes mellem store og små bogstaver)
  • 1024 x 768 skærm (1280 x 800 anbefales) med 16-bit videokort
  • Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer.
  • Denne software kan ikke køre uden aktivering. Der kræves internetforbindelse og registrering til programaktivering, validering af abonnement og adgang til onlinetjenester.

Systemkrav for InDesign CC 2017 Server

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor (to kerner og hurtigere)
  • Microsoft® Windows Server® 2008 R2 (64-bit) eller Windows Server 2012 R2 (64-bit)
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales), 2-8 GB pr. ekstra forekomst
  • 1,6 GB ledig plads på harddisken til installation, der kræves yderligere plads under installationen (størrelsen på sidefilen til den virtuelle Windows-hukommelse skal gøres 2 GB større for hver forekomst af InDesign Server)
  • 1024 x 768 skærm (1280 x 800 anbefales) med 16-bit videokort
  • Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer.
  • Denne software kan ikke køre uden aktivering. Der kræves internetforbindelse og registrering til programaktivering, validering af abonnement og adgang til onlinetjenester.

Mac OS

• Multicore Intelprocessor
  • Mac OS X Server v10.10, v10.11, v10.12
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales), 2-8 GB pr. ekstra forekomst
  • 1,8 GB ledig plads på harddisken til installation, der kræves yderligere plads under installationen (der kan ikke installeres på UFS-, ZFS- eller HFS-formaterede drev eller partitioner, hvor der skelnes mellem store og små bogstaver)
  • 1024 x 768 skærm (1280 x 800 anbefales) med 16-bit videokort
  • Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer.
  • Denne software kan ikke køre uden aktivering. Der kræves internetforbindelse og registrering til programaktivering, validering af abonnement og adgang til onlinetjenester.

Systemkrav for InDesign CC 2015 Server

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor (to kerner og hurtigere)
  • Microsoft® Windows Server® 2008 R2 (64-bit) eller Windows Server 2012 R2 (64-bit)
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales), 2-8 GB pr. ekstra forekomst
  • 1,6 GB ledig plads på harddisken til installation, der kræves yderligere plads under installationen (størrelsen på sidefilen til den virtuelle Windows-hukommelse skal gøres 2 GB større for hver forekomst af InDesign Server)
  • 1024 x 768 skærm (1280 x 800 anbefales) med 16-bit videokort
  • Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer.
  • Denne software kan ikke køre uden aktivering. Der kræves internetforbindelse og registrering til programaktivering, validering af abonnement og adgang til onlinetjenester.

Mac OS

• Multicore Intelprocessor
  • Mac OS X Server v10.10
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales), 2-8 GB pr. ekstra forekomst
  • 1,8 GB ledig plads på harddisken til installation, der kræves yderligere plads under installationen (der kan ikke installeres på UFS-, ZFS- eller HFS-formaterede drev eller partitioner, hvor der skelnes mellem store og små bogstaver)
  • 1024 x 768 skærm (1280 x 800 anbefales) med 16-bit videokort
  • Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer.
  • Denne software kan ikke køre uden aktivering. Der kræves internetforbindelse og registrering til programaktivering, validering af abonnement og adgang til onlinetjenester.

Systemkrav for InDesign CC 2014 Server

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor (to kerner og hurtigere)
  • Microsoft® Windows Server® 2008 R2 (64-bit) eller Windows Server 2012 R2 (64-bit)
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales), 2-8 GB pr. ekstra forekomst
  • 1,6 GB ledig plads på harddisken til installation, der kræves yderligere plads under installationen (størrelsen på sidefilen til den virtuelle Windows-hukommelse skal gøres 2 GB større for hver forekomst af InDesign Server)
  • 1024 x 768 skærm (1280 x 800 anbefales) med 16-bit videokort
  • Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer.
  • Denne software kan ikke køre uden aktivering. Der kræves internetforbindelse og registrering til programaktivering, validering af abonnement og adgang til onlinetjenester.

Mac OS

• Multicore Intelprocessor
  • Mac OS X Server v10.9
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales), 2-8 GB pr. ekstra forekomst
  • 1,8 GB ledig plads på harddisken til installation, der kræves yderligere plads under installationen (der kan ikke installeres på UFS-, ZFS- eller HFS-formaterede drev eller partitioner, hvor der skelnes mellem store og små bogstaver)
  • 1024 x 768 skærm (1280 x 800 anbefales) med 16-bit videokort
  • Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer.

Denne software kan ikke køre uden aktivering. Der kræves internetforbindelse og registrering til programaktivering, validering af abonnement og adgang til onlinetjenester.

Systemkrav til InDesign CC Server

Se systemkravene på Adobes websted på http://www.adobe.com/products/indesignserver/systemreqs/.

InDesign CS6 Server-systemkrav

Windows

• Intel® Pentium®- eller AMD Athlon® 64-processor (dual-core eller højere)
  • Microsoft® Windows Server® 2008 R2 (64-bit)
  • 2 GB RAM plus 750 MB pr. ekstra forekomst
  • 1,6 GB ledig plads på harddisken – der kræves yderligere plads under installationen (størrelsen på sidefilen til den virtuelle Windows®-hukommelse skal gøres 2 GB større for hver forekomst af InDesign Server)
  • Skærmopløsning på 1024 x 768 med 16-bit skærmkort (1280 x 800 anbefales)
  • Dvd-rom-drev

Mac OS

• Multicore Intelprocessor
  • Mac OS X Server v10.6.8 eller Mac OS X v10.7 (v10.7 server er inkluderet)
  • 2 GB RAM plus 750 MB pr. ekstra forekomst
  • 1,8 GB ledig plads på harddisken til installation – der kræves yderligere plads under installationen (der kan ikke installeres på UFS-, ZFS- eller HFS-formaterede drev eller partitioner, hvor der skelnes mellem store og små bogstaver)
  • Skærmopløsning på 1024 x 768 med 16-bit skærmkort (1280 x 800 anbefales)
  • Dvd-rom-drev

* Dette produkt kan integreres med eller give adgang til visse onlinetjenester fra Adobe eller tredjepart ("Onlinetjenester"). Onlinetjenesterne kan kun anvendes af brugere over 13 år og kræver accept af yderligere betingelser og Adobes onlinepolitik til beskyttelse af personlige oplysninger. Onlinetjenester er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, og de kræver muligvis brugerregistrering og kan blive afbrudt eller ændret helt eller delvist uden varsel. Ekstra gebyrer eller abonnementer kan blive opkrævet.

InDesign CS5.5 Server-systemkrav

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows Server® 2003 med Service Pack 2 (32- eller 64-bit-version), Windows Server 2008 (32- eller 64-bit-version) eller Windows 2008 Server R2
  • 2 GB RAM plus 256 MB pr. ekstra forekomst
  • 1,6 GB ledig plads på harddisken – der kræves yderligere plads under installationen (størrelsen på sidefilen til den virtuelle Windows-hukommelse skal gøres 2 GB større for hver forekomst af InDesign Server)
  • Skærmopløsning på 1024 x 768 med 16-bit skærmkort (1280 x 800 anbefales)
  • Dvd-rom-drev
  • Kræver Adobe Flash® Player 10 til eksport af SWF-filer

Mac OS

• Multicore Intel®-processor
  • Mac OS X Server v10.5.7 eller 10.6.5 (10.6.5 er minimumkrav til Snow Leopard)
  • 2 GB RAM + 256 MB pr. yderligere forekomst
  • 1,8 GB ledig plads på harddisken til installation – der kræves yderligere plads under installationen (der kan ikke installeres på UFS-, ZFS- eller HFS-formaterede drev eller partitioner, hvor der skelnes mellem store og små bogstaver)
  • Skærmopløsning på 1024 x 768 med 16-bit skærmkort (1280 x 800 anbefales)
  • Dvd-rom-drev
  • Kræver Adobe Flash® Player 10 til eksport af SWF-filer

InDesign CS5 Server-systemkrav

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows Server® 2003 med Service Pack 2 (32- eller 64-bit), Windows Server 2008 (32- eller 64-bit) eller Windows Server 2008 R2
  • 2 GB RAM plus 256 MB pr. yderligere forekomst
  • 1,6 GB ledig plads på harddisken – der kræves yderligere plads under installationen (størrelsen på sidefilen til den virtuelle Windows®-hukommelse skal gøres 2 GB større for hver forekomst af Adobe® InDesign® Server)
  • Skærmopløsning på 1024 x 768 med 16-bit skærmkort (1280 x 800 anbefales)
  • Dvd-rom-drev
  • Kræver internetforbindelse med bredbånd til onlinetjenester*

Mac OS

• Multicore Intelprocessor
  • Mac OS X Server v10.5.7 eller 10.6.5 (10.6.5 er minimumkrav til Snow Leopard)
  • 2 GB RAM plus 256 MB pr. yderligere forekomst
  • 1,8 GB ledig plads på harddisken til installation – der kræves yderligere plads under installationen (der kan ikke installeres på UFS-, ZFS- eller HFS-formaterede drev eller partitioner, hvor der skelnes mellem store og små bogstaver)
  • Skærmopløsning på 1024 x 768 med 16-bit skærmkort (1280 x 800 anbefales)
  • Dvd-rom-drev
  • Kræver internetforbindelse med bredbånd til onlinetjenester*

*Dette produkt kan give dig mulighed for at udvide dets funktionalitet ved at få adgang til visse funktioner, der hostes online, herunder Adobe CS Live onlinetjenester ("onlinetjenester"), hvis du har en hurtig internetforbindelse. Onlinetjenesterne og visse af funktionerne heri er ikke tilgængelige i alle lande, på alle sprog og for alle valutaer, og de kan uden varsel lukkes helt eller delvist. Brugen af disse onlinetjenester er underlagt særlige betingelser samt politik om beskyttelse af personlige oplysninger online. Adgang til tjenester kræver sommetider brugerregistrering. Nogle online-tjenester, herunder tjenester der oprindeligt tilbydes gratis, kan være underlagt ekstra gebyrer og kræver et separat abonnement. På www.adobe.com/dk er der yderligere oplysninger, og her kan du også se politikken vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger online.