Hvis virksomhedens navn skal ændres, skal du kontakte kontoadministratoren. Vedkommende kan indsende anmodningen om ændring af virksomhedsnavnet. Hvis du ikke har en kontoadministrator, kan du underskrive den udfyldte formular på vegne af administratoren og indsende den. Følg trinnene herunder.

1. Hent formularen ACON (Adobe Change of Name):

Højreklik på linket nedenfor, og vælg Gem link som (Firefox og Chrome), Gem fil som (Internet Explorer) eller Hent sammenkædet fil (Safari).

Hent formularen ACON

2. Udfyld den hentede formular. Du skal åbne formularen, udfylde alle krævede oplysninger og gemme den.

3. Du kan kontakte os via chatten for at indsende den udfyldte formular.