Ilmenee virhe, kun avataan JPEG-tiedostoja

Näet jonkin seuraavista virheistä avattaessa JPEG- ja Camera Raw -tiedostoja tai Camera Raw -asetuksia Photoshopissa:

• ”Pyyntöä ei voitu suorittaa, koska tiedostoa ei löydetty."
  • "Camera Raw -komentoa ei voitu suorittaa, koska tiedostoa ei löydetty."
  • "Pyyntöä ei voitu suorittaa, koska Photoshop ei tunnista tiedostotyyppiä."

Ratkaisu: Palauta Camera Raw -laajennus aikaisempaan versioon 9.4

Mahdollinen ristiriita, kun käytetään Camera Raw 9.5:ää tai uudempaa, jos tietokoneessa on käytössä Mac OS X 10.8.x tai vanhempi.. Yritys avata Camera Raw -valintaikkuna johtaa virheeseen. Jos et halua päivittää käyttöjärjestelmää, voit asentaa Camera Raw'n vanhemman version.

Huomaa: Asetusten avulla voit avata JPEG-tiedostoja Camera Raw'ssa. Kun olet avannut tietyn JPEG-tiedoston Camera Raw'ssa, se jatkaa avaamista niin kauan kuin Camera Raw'n asetukset ovat edelleen voimassa tiedoston metatiedoissa.

1. Sulje kaikki Adobe-sovellukset.

2. Lataa seuraava tiedosto:

Lataa

3. Pura tiedosto CameraRaw_9_4.pkg.zip kaksoisnapsauttamalla sitä.

4. Käynnistä asennusohjelma kaksoisnapsauttamalla purettua tiedostoa CameraRaw_9_4.pkg.

5. Noudata näyttöön tulevia asennusohjeita ja käynnistä uudelleen Adobe-sovelluksesi.