Adobe Admin Console tukee useita salasanasuojaustasoja ja ‑käytäntöjä tietoturvan varmistamiseksi. Voit määrittää kaikille organisaatiosi käyttäjille yhteisen salasanasuojaustason. Adobe tukee kolmea suojaustasoa. Salasanakäytäntöjä sovelletaan Adobe ID- ja Enterprise ID ‑tilityyppeihin.

Kaikki tilit sisältävät lukitusmekanismin. Jos järjestelmä havaitsee lyhyen ajan sisällä useita epäonnistuneita sisäänkirjautumisyrityksiä, käyttäjätili poistetaan tilapäisesti käytöstä brute force -hyökkäysten estämiseksi.

Voit määrittää salasanakäytännön seuraavasti:

1. Valitse Admin Consolessa Asetukset> Todennusasetukset.

2. Valitse käyttäjien todennustaso.

Kun napsautat jotakin vaihtoehtoa, se valitaan ja tallennetaan automaattisesti.

todennustasot