Kun korostat tekstiä tekstikehyksessä ja alat kirjoittaa, ensimmäinen näppäimen painallus ei tee mitään ja ensimmäinen merkki ohitetaan. Tämä ongelma ilmenee ainoastaan Windows-tietokoneella.

Ratkaisu 1: Lataa ja asenna lisäosa

Huomautus:

Varmista ennen vaiheiden suorittamista, että järjestelmään on asennettu InDesign 13.1. Voit tarkistaa asennetun InDesign-version siirtymällä kohtaan Ohje > Tietoja InDesignista.

Voit päivittää järjestelmään asennetun InDesign CC -sovelluksen Creative Cloud -työpöytäsovelluksen avulla. Lisätietoja on kohdassa Päivitä Creative Cloud -sovellukset.

InDesign-versio
Järjestelmään asennettu InDesign-versio
  1. Sulje Adobe InDesign CC.

2. Lataa CopyPlugin.zip ja pura sen sisältö työpöydälle.

3. Etsi puretusta kansiosta CopyPlugin.vbs ja kaksoisnapsauta sitä.

4. Selaa ja valitse Adobe InDesign CC 2018 -sovelluskansio.

Etsi kansio
    Valitse Adobe InDesign CC 2018 -kansio
  5. Valitse OK.

Huomautus:

Jos näet seuraavan virheilmoituksen, varmista, että purat ladatun tiedoston ennen lisäosan suorittamista.

6. Lisäosa asennetaan, ja saat viestin, kun InDesign on päivitetty. Valitse OK.

Asennus on valmis
    Asennus on valmis
  7. Käynnistä järjestelmä uudelleen.

8. Käynnistä InDesign CC.

Ratkaisu 2: Muuta asetuksia

1. Siirry InDesignissa kohtaan Muokkaa > Oletusarvot > Tekstin lisäasetukset.

2. Poista valinta Näytä koriste tekstivalinnassa/tekstikehyksessä, jos tarvitset lisää tyypin ohjausobjekteja kohdassa Tekstin tilannekohtaiset ohjaimet.

Tekstin tilannekohtaiset ohjaimet
    Poista valinta Näytä koriste tekstivalinnassa/tekstikehyksessä, jos tarvitset lisää tyypin ohjausobjekteja