Ongelma: Photoshop tulostaa virheellisen määrän kopioita

Kun muutat tulostettavien kopioiden määrää Adobe Photoshopissa, kopioita tulostuu virheellinen lukumäärä.

Ratkaisu

Muuta kopioiden lukumäärää tulostinajurissa.

1. Pidä kuva avoinna ja valitse Photoshopissa Tiedosto > Tulosta.

2. Valitse Tulostusasetukset.
  3. Muuta tulostettavien kopioiden lukumäärää.
  4. Valitse OK, ja napsauta Tulosta.

Lisätietoja

Kun valitset kopioiden lukumäärän Photoshopin Tulosta-valintaikkunassa, tämä lukumäärä lähetetään tulostinajurille. Jotkin tulostinajurit eivät käsittele tätä lukua oikein. Kun syötät kopioiden lukumäärän suoraan tulostinajuriin, oikea määrä kopioita tulostuu.