Vianmääritys ja ohje

Lataaminen ja asentaminen

Miten AIR ladataan ja asennetaan?

Voit ladata AIR-runtime-ympäristön Adobe AIR -latauskeskuksesta. Voit ladata Adobe AIR SDK:n ja kokoajan Adobe AIR -kehittelykeskuksesta.

Miksi AIR ei asennu?

Jos AIR-ohjelman asentamisessa on ongelmia, etsi ratkaisuja artikkeleista AIR-asennuksen vianmääritys Windowsissa tai AIR-asennuksen vianmääritys Mac OS:ssä.

Miksi minua pyydetään lataamaan Adobe Flash Enabler?

Tarkastelemasi verkkosivusto käyttää ominaisuutta, jonka Google Chrome on turvaeristänyt. Tällainen ominaisuus on esimerkiksi kyky kommunikoida AIR-sovellusten kanssa. Lisätietoja on kohdassa Adobe Flash Enableriin liittyvät usein kysytyt kysymykset.

Päivitykset

Mistä tiedän, mikä AIR-versio minulla on?

Sain ilmoituksen, että uusi AIR-versio on saatavilla. Mitä se tarkoittaa?

Uudempi Adobe AIR -versio on ladattu ja valmis asennettavaksi. Lisätietoja on kohdassa Adobe AIR 2.0:n automaattiseen päivitykseen liittyvät usein kysytyt kysymykset.

Mistä löydän viimeisimmän päivityksen tiedot?

Katso julkaisutiedoista lisätietoja viimeisimmän version bugikorjauksista, parannuksista ja uusista ominaisuuksista.

Versiot ja laajennukset

Mistä saan AIRin vanhemman version?

Voit ladata AIR-ohjelman vanhempia versioita kehittelyä ja testausta varten. Lataa säännöllistä käyttöä varten uusin versio Adobe AIR -latauskeskuksesta.

Voinko asentaa AIR-ohjelman Linux-käyttöjärjestelmään?

Viimeisin pöytätietokoneiden Linux-käyttöjärjestelmiä tukeva AIR-versio on AIR 2.6. Lisätietoja on kohdissa Adobe AIR 2 -ohjelman asentaminen 64-bittiseen Linux-järjestelmään ja 32-bittisen Adobe AIR -ohjelman asentaminen Linux-pöytätietokoneeseen.

Voinko asentaa AIR-ohjelman YUM:n avulla?

Kyllä. Katso ohjeet kohdasta Adobe AIR -ohjelman asentaminen YUM:n avulla.

Missä on tietoa AIR-ohjelman omista laajennuksista?

Etsi viimeisimmät AIR-yhteisön luomat AIR-ohjelman omat laajennukset (ANE, AIR Native Extensions) Adobe AIR Native Extensions -sivulta. Sieltä löydät myös oppaita ja resursseja, jotka auttavat sinua kehittämään omia ANE-laajennuksia. Tutustu Flash- ja AIR-alustojen esittelygallerian (Flash & AIR Platforms Showcase Gallery) ANE-laajennuksiin.