De Adobe Sign-functie "Afgedwongen identiteitsverificatie" is beschikbaar voor het serviceniveau Enterprise.

Beschrijving van de functie

Bij Afgedwongen identiteitsverificatie moeten ondertekenaars hun identiteit telkens opnieuw verifiëren wanneer ze hun handtekening toepassen.

De instelling beïnvloedt zowel de vereiste als optionele handtekening- en handtekeningenblokvelden.

Alleen handtekeningvelden moeten opnieuw worden geverifieerd, dit geldt dus niet voor de oorspronkelijke velden.

Deze instelling omvat alle ondertekenaars die zijn opgenomen in de overeenkomst (zowel intern als extern).

De functie is toegankelijk op de pagina Bio-Pharma-instellingen en beschikbaar voor alle klanten met het servicepakket Enterprise.

Opmerking:

De functie Afgedwongen identiteitsverificatie is alleen beschikbaar op de pagina Bio-Pharma-instellingen die door het ondersteuningsteam of door uw CSM moet worden ingeschakeld.

Hoe werkt dit?

Voorwaarden

Om Afgedwongen identiteitsverificatie te kunnen gebruiken moet de ondertekenaar zijn of haar identiteit bevestigen via een van de volgende twee methoden:

• Telefonische verificatie (SMS) - Aanbevolen voor externe ondertekenaars
  • Adobe Sign-verificatie - Aanbevolen voor interne ondertekenaars

De verificatiemethode wordt gedefinieerd op de pagina Verzendinstellingen voor verzenden in de sectie Identiteitsverificatiemethoden.

Bij Afgedwongen identiteitsverificatie moeten ondertekenaars hun identiteit telkens opnieuw verifiëren wanneer ze hun handtekening toepassen.

Zodra de ondertekenaar op een handtekeningveld klikt, moet zijn of haar identiteit worden geverifieerd. Er zijn twee mogelijke opties:

• Telefonische verificatie - Een tekstbericht met een vijfcijferige code die de ondertekenaar moet invoeren voordat hij zijn handtekening plaatst
phone_auth

• Adobe Sign-verificatie - Een verzoek om het Adobe Sign-wachtwoord van de ondertekenaar
adobe_sign_authentication

Nadat de handtekening is toegepast, kan de ontvanger doorgaan met het invul- of ondertekeningsproces.

Configuratie-opties

Wanneer de functie Afgedwongen identiteitsverificatie is ingeschakeld, dient de ontvanger zich nogmaals te verifiëren wanneer hij of zij op de knop Hier ondertekenen klikt.

U kunt uw Success Manager vragen deze laatste verificatie te verwijderen.

click_to_sign_button

De functie in- of uitschakelen

De functie voor verplichte identiteitsverificatie kan op accountniveau worden ingeschakeld door de Adobe Sign-accountbeheerder.

Instellingen op groepsniveau zijn toegestaan en overschrijven de waarden op accountniveau.

Om de opties weer te geven gaat u naar: Account > Accountinstellingen > Bio-Pharma-instellingen

navigate_to_biopharmapage

Zaken om rekening mee te houden...

• Afgedwongen identiteitsverificatie werkt met digitale en elektronische handtekeningvelden
    • Elke ondertekenaar heeft één digitaal handtekeningveld en meerdere elektronische handtekeningvelden
  • Afgedwongen identiteitsverificatie is niet van toepassing wanneer alleen een stempel wordt gebruikt als handtekening