Bruk Creative Cloud-skrivebordsprogrammet til å finne og installere tidligere versjoner av Creative Cloud-applikasjoner.

Merk:

Når du installerer en ny Creative Cloud-applikasjon, fjernes tidligere versjoner av applikasjonen på datamaskinen. Hvis du vil beholde tidligere versjoner installert, klikker du på Avanserte alternativer og fjerner merket for Fjern gamle versjoner i bekreftelsesdialogboksen for oppdatering.

Tidligere produktversjoner overskriver ikke eksisterende versjoner. Du kan ha to versjoner av samme applikasjon på datamaskinen samtidig.

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet ved å klikke på Creative Cloud-ikonet  på oppgavelinjen (Windows) eller Apple-menylinjen (Mac OS). Hvis du ikke logges på automatisk, kan du logge deg på med Adobe ID og passord.

2. Bla ned til applikasjonen du vil installere.

3. Klikk på pilen ved siden av Installer eller Åpne. Klikk deretter på Behandle.

4. Klikk på Andre versjoner.

5. I listen som vises, finner du versjonen du vil installere, og klikker deretter på Installer.