Bruk Creative Cloud-skrivebordsprogrammet for å finne og installere tidligere versjoner av Creative Cloud-applikasjonene dine.

Slik installerer du tidligere versjoner av Creative Cloud-applikasjoner

Følg disse trinnene for å installere tidligere versjoner av Creative Cloud-applikasjoner:

1. Klikk på -ikonet for å starte Creative Cloud-skrivebordsprogrammet fra oppgavelinjen (Windows) eller menylinjen (macOS).

2. Bla ned til applikasjonen du vil installere, og klikk på ikonet med tre prikker  under applikasjonen.

3. Klikk på Andre versjoner fra rullegardinlisten.

Andre versjoner
    Ser skjermen din annerledes ut? Se instruksjoner for den tidligere versjonen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.
  4. Finn versjonen av appen du vil installere i listen som vises, og klikk på Installer.

Installere tidligere versjoner av Creative Cloud-applikasjoner

Du blir bedt om å fortsette installeringen. Når du har bekreftet, begynner installeringen av appen.

Merk:

Når du installerer en ny Creative Cloud-applikasjon, fjernes tidligere versjoner av applikasjonen på datamaskinen. Følg denne fremgangsmåten for å beholde tidligere versjoner:

1. Klikk på tannhjulikonet  øverst til høyre og velg Innstillinger.

2. Klikk på Apper-fanen i sidefeltet og aktiver alternativet for automatisk oppdatering.

3. Bla ned til applikasjonsnavnet.

4. Klikk på Avanserte innstillinger og deaktiver alternativet Fjern tidligere versjoner på hurtigmenyen.