Bruk Creative Cloud-skrivebordsprogrammet til å finne og installere tidligere versjoner av Creative Cloud-applikasjoner.
  1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet på datamaskinen. Hvis du ikke logges på automatisk, kan du logge deg på med Adobe ID og passord.

2. Bla ned til applikasjonen du vil installere.

3. Klikk på pilen ved siden av Installer eller Åpne. Deretter velger du Andre versjoner.

Andre versjoner
  4. Finn versjonen du vil installere i listen som vises, og klikk deretter på Installer.

Installere andre versjoner

Merk:

Når du installerer en ny Creative Cloud-applikasjon, fjernes tidligere versjoner av applikasjonen på datamaskinen. Hvis du vil beholde tidligere versjoner installert, klikker du på Avanserte alternativer og fjerner merket for Fjern gamle versjoner i bekreftelsesdialogboksen for oppdatering.

Tidligere produktversjoner overskriver ikke eksisterende versjoner. Du kan ha to versjoner av samme applikasjon på datamaskinen samtidig.