Installere tidligere versjoner av Creative Cloud-applikasjoner

Bruk Creative Cloud-skrivebordsprogrammet for å finne og installere tidligere versjoner av Creative Cloud-applikasjonene dine. Vi tilbyr installasjonsprogrammer for de aktive applikasjonene våre samt forrige større versjon av hver applikasjon.

Slik installerer du tidligere versjoner av Creative Cloud-applikasjoner

Merk:

For å beholde applikasjonsinnstillingene dine må du avinstallere den nåværende versjonen før du installerer forrige versjon. Når du blir spurt om du vil beholde innstillingene dine, velger du Behold.

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. (Velg  -ikonet på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. Klikk på Applikasjoner-fanen, bla ned til applikasjonen du vil installere, og klikk på Flere handlinger-ikonet  ved siden av applikasjonen.

"Flere alternativer" vist i Applikasjoner-menyen i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet
    De tre prikkene på hver Applikasjon-flis åpner rullegardinmenyen "Flere handlinger".

3. Velg Andre versjoner i rullegardinlisten.

Vinduet i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet viser "Andre versjoner" under "Flere alternativer"
    Klikk på "Andre versjoner" for å finne den versjonen av applikasjonen du er mest komfortabel med.

4. I listen som vises, finner du versjonen av applikasjonen du vil installere, og klikker på Installer.

Vinduet "Applikasjonsversjoner" med eldre versjoner av applikasjonen
    Når du velger Installer, kommer det opp et nytt forgrunnsvindu der du velger "Fortsett".

Applikasjonsversjonen du foretrekker, installeres.

Ser skjermen din annerledes ut? Se instruksjoner for den tidligere versjonen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Slik beholder du tidligere versjoner av applikasjonen din

Når du installerer en ny versjon av en Creative Cloud-applikasjon, fjernes forrige versjon som standard. Du kan imidlertid angi at forrige versjon skal beholdes.

For bedriftsbrukere

Hvis organisasjonen din har deaktivert automatiske oppdateringer, vil ikke alternativet for automatisk oppdatering bli vist i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

1. Velg Konto-ikonet øverst til høyre i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, og velg deretter Innstillinger.

Innstillinger-menyen blir vist under "Kontoer" i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet
    Dette vil åpne Innstillinger-vinduet.

2. Velg Applikasjoner-fanen i sidefeltet og aktiver alternativet for automatisk oppdatering.

Slå på knappen "Automatisk oppdatering" under Applikasjoner
    Ved å aktivere "Automatisk oppdatering" slipper du å måtte oppdatere hver applikasjon manuelt.

3. Velg Avanserte alternativer for den aktuelle applikasjonen.

"Avanserte alternativer" blir vist når du har aktivert "Automatisk oppdatering" i "Applikasjoner" under "Innstillinger".
    Du kan velge "Avanserte alternativer" for en rekke applikasjoner.

4. Fjern markeringen for Fjern eldre versjoner, og velg deretter Ferdig.

Fjern markeringen for "Fjern eldre versjoner" i Applikasjoner-vinduet
    Når du velger bort dette alternativet, kan applikasjonen(e) enkelt oppdateres automatisk samtidig som du beholder ønsket versjon.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet