Brukerveiledning Avbryt

Angi alternativer for synkronisering

1. Brukerhåndbok for Creative Cloud
  2. Innføring i Creative Cloud
    1. Vanlige spørsmål | Creative Cloud
    2. Systemkrav for Creative Cloud
  3. Laste ned, installere, konfigurere og oppdatere
    1. Laste ned Creative Cloud-applikasjoner
    2. Åpne Creative Cloud-applikasjoner
    3. Arbeidsområdet Start
    4. Oppdatere Creative Cloud-applikasjoner
    5. Endre språk for Creative Cloud-applikasjonene dine
    6. Avinstallere Creative Cloud-skrivebordsprogrammet
    7. Avinstallere eller fjerne Creative Cloud-applikasjoner
  4. Administrere kontoen
    1. Gjøre om en prøveversjon av Creative Cloud til et kostnadsbelagt medlemskap
    2. Tilbakestill Adobe-passordet
    3. Endre Adobe-plan
    4. Oppdatere kredittkort og faktureringsadresse
    5. Se, laste ned eller sende Adobe-fakturaer på e-post
    6. Korrigere en mislykket eller manglende betaling
    7. Avbryte en Adobe-prøveversjon eller et abonnement
  5. Kreative tjenester
    1. Bruke Adobe Stock i Creative Cloud-applikasjoner
    2. Bruke Adobe Fonts i Creative Cloud-applikasjoner
    3. Creative Cloud Market er ikke lenger tilgjengelig
  6. Samarbeid og lagringstjenester
    1. Hva er nettsky-dokumenter?
    2. Nettsky-dokumenter | Vanlige spørsmål
    3. Opprette eller konvertere filer til nettsky-dokumenter
    4. Konfigurere nettsky-dokumenter som skal brukes frakoblet
    5. Gå tilbake til en tidligere versjon av et nettsky-dokument
    6. Dele arbeidet ditt for kommentering
    7. Hvorfor kan jeg ikke se nettsky-dokumentene mine når jeg er frakoblet?
    8. Creative Cloud Libraries
    9. Samarbeide om Creative Cloud Libraries og -mapper
    10. Vanlige spørsmål om samarbeid
    11. Synkroniser filene dine med skylagring
    12. Finn ut hvor mye skybasert lagringsplass du har
    13. Angi alternativer for synkronisering
  7. Creative Cloud-mobilapper
    1. Vanlige spørsmål | Mobilapplikasjoner
    2. Adobe Creative Cloud for mobil
  8. Enterprise og teams
    1. Opplæring og støtte for Enterprise
    2. Opplæring og støtte for Teams
    3. Hurtigstartveiledning for arbeidsgruppemedlemmer

Tilpass synkroniseringsinnstillingene for å få mest mulig ut av synkroniseringsfunksjonen i Creative Cloud. For å komme i gang logger du på Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Endre plassering av synkroniseringsmappen

Du mp gi tillatelse til å avslutte synkroniseringsprosessen før du endrer plasseringen til mappen.

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. (Velg  -ikonet på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. Gå til skyaktivitetsikonet øverst til høyre, og velg deretter tannhjulikonet  for å åpne innstillingene.

Velg skyaktivitetsikonet og deretter tannhjulikonet

Ser skjermen din annerledes ut? Se instruksjoner for den tidligere versjonen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

3. Velg redigeringsikonet  for å endre mappeplassering.

Endre mappeplassering

4. Velg stedet du vil flytte den lokale versjonen av synkroniseringsmappen til (kalles Creative Cloud Files-mappen).

5. Klikk på Ferdig for å lagre endringene.

Når plasseringen er endret, flyttes mappen og filer automatisk til den nye plasseringen.

Administrer overføringsfart for synkronisering

Med Creative Cloud-skrivebordsprogrammet kan du administrere overføringshastigheten til filene dine, både når de lastes opp på nettet og når de lastes ned lokalt. Du kan justere overføringshastigheten etter båndbredden som er tilgjengelig.

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. (Velg  -ikonet på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. Gå til skyaktivitetsikonet øverst til høyre, og velg deretter tannhjulikonet  for å åpne innstillingene.

Velg skyaktivitetsikonet og deretter tannhjulikonet

Ser skjermen din annerledes ut? Se instruksjoner for den tidligere versjonen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

3. Velg et alternativ fra hver rullegardinliste for Overføringshastighet for nedlasting og Overføringshastighet for opplasting.

Administrer overføringsfart for synkronisering

4. Velg Ferdig for å bruke endringene.

Sette filsynkronisering på pause og gjenoppta prosessen

Hvis du har problemer med båndbreddet, kan du pause automatisk synkronisering av filene dine og gjenoppta det på et bedre tidspunkt.

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. (Velg  -ikonet på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. Gå til skyaktivitetsikonet øverst til høyre, og velg deretter tannhjulikonet  for å åpne innstillingene.

Velg skyaktivitetsikonet og deretter tannhjulikonet

Ser skjermen din annerledes ut? Se instruksjoner for den tidligere versjonen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

3. Hvis du vil bruke pausefunksjonen eller gjenoppta synkroniseringen av filer, klikker du på henholdsvis Pause synkronisering eller Gjenoppta synkronisering.