Når administratoren tilbakestiller Ressursinnstillinger til Ingen restriksjoner, blir alle koblinger som ble delt med InDesign CC eller Adobe XD CC før restriksjoner ble anvendt tilgjengelig igjen.

Bakgrunn

Når administratorer velger Ingen offentlig koblingsdeling eller Deling kun til domenebrukere i Ressursinnstillinger, blir eksisterende offentlige koblinger utilgjengelig. Brukere med disse koblingene har ikke lenger tilgang til det koblede innholdet. Den forventede atferden til disse koblingene er at de slutter å fungere på ubestemt tid, og blir ikke aktive igjen.

Problemet er at tidligere delte koblinger blir aktive ved fjerning av delingsrestriksjoner.

Løsning

Adobe er klar over problemet og jobber med å løse det for begge programmer i en fremtidig oppdateringer.