Felet uppstår när du öppnar JPEG-filer

Ett av följande felmeddelanden visas när du öppnar JPEG- och Camera Raw-filer eller Camera Raw-inställningarna i Photoshop:

• ”Det gick inte att slutföra begäran eftersom filen inte hittades.”
  • ”Det gick inte att slutföra Camera Raw-begäran eftersom filen inte hittades.”
  • ”Det gick inte att slutföra begäran eftersom Photoshop inte känner igen filtypen.”

Lösning: Återställ Camera Raws plugin-program till version 9.4

Det kan finnas en möjlig konflikt mellan Camera Raw 9.5 och senare på datorer med Mac OS X 10.8.x och tidigare. Om du försöker öppna dialogrutan Camera Raw uppstår ett fel. Ifall du inte vill uppdatera ditt operativsystem kan du installera en äldre version av Camera Raw.

Obs! Genom inställningarna kan du öppna JPEG-filer i Camera Raw. När du har öppnat en specifik JPEG-fil i Camera Raw kommer den även i fortsättningen att öppnas så länge Camera Raw-inställningarna finns kvar i filens metadata.

1. Stäng alla Adobe-program.

2. Hämta följande fil:

Hämta

3. Dubbelklicka på CameraRaw_9_4.pkg.zip-filen för att packa upp den.

4. Dubbelklicka på CameraRaw_9_4.package-filen för att starta installationsprogrammet.

5. Följ installationsanvisningarna på skärmen och starta sedan om dina Adobe-program.