Problem: Photoshop skriver ut fel antal kopior

När du ändrar antalet kopior som ska skrivas ut i Adobe Photoshop skrivs fel antal kopior ut.

Lösning

Ändra antalet kopior i skrivardrivrutinen.

1. I Photoshop, och med bilden öppen, väljer du Arkiv > Skriv ut.

2. Markera Utskriftsinställningar.
  3. Ändra antalet kopior som ska skrivas ut.
  4. Klicka på OK och sedan på Skriv ut.

Ytterligare information

När du väljer antalet kopior i dialogrutan Photoshop-utskrift skickas detta antal till skrivardrivrutinen. Vissa skrivardrivrutiner behandlar det angivna antalet fel. När antalet kopior anges direkt i skrivardrivrutinen skrivs rätt antal kopior ut.