När du försöker öppna en raw-fil som är sparad i ett lagringsutrymme som är anslutet till ett nätverk eller på en extern lagringsenhet visar Photoshop felet: Det gick inte att slutföra begäran eftersom filen inte hittades.

Det här problemet uppstår i följande situationer:

• När du öppnar raw-filer från Bridge i Photoshop
  • När du använder Redigera i Photoshop från Lightroom
  • När du lägger till klassificering/märkning i Bridge

Produktversioner som berörs

Adobe Camera Raw 11.2

Metoder för att kringgå problemet

När du öppnar bilder från Lightroom

Återställ till Adobe Camera Raw version 11.1. Installationslänken finns här: Installationsprogram för Camera Raw 11.1 (macOS)

När du öppnar raw-bilder från Photoshop

Välj flera bilder i stället för en enstaka bild.

När du öppnar raw-bilder från Bridge

Gör något av följande:

• Välj flera bilder i stället för en enstaka bild.
  • Ange alternativet i Adobe Bridge-inställningarna för att öppna raw-filer i Camera Raw från Adobe Bridge. Välj Redigera > Inställningar (Windows) eller Adobe Bridge > Inställningar (Mac OS). I fliken Allmänt väljer du Dubbelklicka redigerar Camera Raw-inställningar i Bridge. Om denna inställning inte är vald öppnas raw-filer i Photoshop om du dubbelklickar på dem.