Camera Raw 8.5-uppdateringen visas inte som en uppdatering.

Installera insticksprogrammet Camera Raw 8.5 manuellt.

Mac OS

1. Ladda ner filen Camera_Raw_8_5.dmg.zip nedan till en mapp som du känner igen, exempelvis Skrivbord.
  2. Navigera till och dubbelklicka på zip-filen för att expandera den. Dubbelklicka på den resulterande filen Camera_Raw_8_5.dmg för att expandera den. Den resulterande filen heter Camera Raw.plugin.
  3. Avsluta alla versioner av Photoshop och Bridge (CS6, CC och CC 2014).
  4. Navigera till din Macintosh HD.\
    1. Om du har CC 2014 eller CC: Navigera till och öppna mappen Library/Application Support/Adobe/Plug-Ins/CC/File Formats.
    2. Om du har CS6: Navigera till och öppna mappen Library/Application Support/Adobe/Plug-Ins/CS6/File Formats.
    3. VIKTIGT: Mappen Library som det refereras till här är rotmappen Library på hårddisken och inte mappen Library som finns under din användarmapp.
  5. Kopiera Camera Raw.plugin-filen från steg 2 till filformatsmappen.
    VIKTIGT:
    Denna nya fil skriver över den fil som finns i mappen. Det är viktigt att enbart en Camera Raw insticksfil finns i mappen.
  6. Öppna Photoshop eller Bridge igen.

Hämta

Windows 64-bitars

1. Ladda ner filen Camera_Raw_8_5_win64bit.zip nedan till en mapp som du känner igen, exempelvis Skrivbord.
  2. Navigera till och dubbelklicka på zip-filen för att expandera den. Den resulterande filen heter Camera Raw.8bi.
  3. Stäng alla versioner av Photoshop och Bridge (CS6, CC och CC 2014). Om du har CC 2014 eller CC: Navigera till och öppna mappen C:\Program Files\Common Files\Adobe\Plug-Ins\CC\File Formats. Om du har CS6: Navigera till och öppna mappen C:\Program Files\Common Files\Adobe\Plug-Ins\CS6\File Formats.
  4. Kopiera filen Camera Raw.8bi från steg 2 till filformatsmappen.\
  5. Öppna Photoshop eller Bridge igen.

Hämta