Een overzicht van alle installatiegidsen, handboeken en upgradegidsen voor de actuele Adobe Sign-integraties. Voor de meer complexe integraties worden ter verduidelijking ook vaak geraadpleegde artikelen in de knowledgebase vermeld.

Adobe Sign voor Salesforce

Salesforce-gidsen - v20

Extra artikelen

Adobe Sign toevoegen aan uw Salesforce-e-mailcomponent

Verzenden, Herinneren, Annuleren en meer, rechtstreeks vanuit uw e-mailprogramma. Beschikbaar voor Outlook en Gmail

Adobe Sign-connector voor Salesforce CPQ

Een knop toevoegen om uw CPQ-offertes rechtstreeks van de offertepagina naar Adobe Sign te verzenden naar

Adobe Sign om documenten zelf te ondertekenen (Community Cloud)

Als u communityportals gebruikt en ondertekenbare documenten wilt verschaffen

Toegang verlenen tot Salesforce-gebruikers/profielen

Als u de Adobe Sign-app niet voor Alle gebruikers hebt geconfigureerd

Werken met batchovereenkomsten

Voor het genereren van batchovereenkomsten op basis van door de gebruiker gedefinieerde criteria

Conversie-instellingen voor potentiële klanten

Als u Adobe Sign in Salesforce gebruikt met potentiële klanten, is dit artikel wellicht nuttig

Groepstoewijzingen

Gebruikers in Adobe Sign-groepen uitlijnen op basis van Salesforce-gebruikersprofielen

Salesforce configureren om grote documenten te verzenden

Als u documenten van meer dan 2 MB verzendt, dient u het volgende te configureren

►  Pushovereenkomsten configureren om extern geproduceerde overeenkomsten in Salesforce te maken

"Pushovereenkomsten" zijn transacties die extern (buiten Salesforce) worden gestart, zoals overeenkomsten die door widgets worden gemaakt en die vervolgens via een pushbewerking geopend in Salesforce.

Chatter en Salesforce1 inschakelen

Instellingen voor het inschakelen van verzenden vanuit Chatter of Salesforce1

Pagina-indeling configureren (Basis, Geavanceerd en Lightning)

Handig als u uw pagina-indeling in een van de andere opties moet wijzigen

Opmerking:

De Adobe Sign voor Salesforce-integratie v16 en v17 wordt sinds 15 november 2018 niet meer ondersteund.

Ondersteuning voor Adobe Sign voor Salesforce-integratie v18 wordt beëindigd op 1 maart 2019.

Product- en beveiligingsupdates en technische ondersteuning voor Adobe Sign voor Salesforce v18 worden beëindigd op 1 maart 2019

Als u versie 18 of ouder gebruikt, voer dan een upgrade uit naar het nieuwe pakket om zeker te blijven van ondersteuning.

Verouderde documentatie

Adobe Sign voor Microsoft Office

Outlook

Ondersteunde platforms:

• Outlook 2013 (Windows v15+)
  • Outlook 2016 (Windows v16+)
  • Outlook Online – met gebruik van:
    • Chrome v59+
    • Firefox v53+
    • Safari 9+
    • Edge 38+
    • IE 11+
  • Outlook 2016 (Mac v15.35+)

Word / PowerPoint

Ondersteunde platforms:

• Word of PowerPoint 2013 (Windows v15+)
  • Word of PowerPoint 2016 (Windows v16+)
  • Word of PowerPoint Online (365) - met gebruik van:
    • Chrome v59+
    • Firefox v53+
    • Safari 9+
    • Edge 38+
    • IE 11+
  • Word of PowerPoint 2016 (Mac v15.34+)

Microsoft Flow

Ondersteunde platforms:

• Office 365 met gebruik van:
    • Chrome v59+
    • Firefox v53+
    • Safari 9+
    • Edge 38+
    • Internet Explorer 11+

Microsoft Teams

Ondersteunde platforms:

• Office 365 met gebruik van:
    • Chrome v51.0+
    • Firefox v47.0+
    • Microsoft Edge 12+
    • Internet Explorer 11+

Adobe Sign voor Microsoft Dynamics

MS Dynamics CRM-handleidingen (365, Online en On-Premise)

Huidig installatiepakket voor Dynamics 365 CRM (v7)

Handleidingen voor Dynamics 365 CRM (v7)

Huidig installatiepakket voor Dynamics 2013/2015/2016 (v6)

Handleidingen voor Dynamics 2013/2015/2016 (v6)

Aanvullende artikelen

Opmerkingen bij de release

Opmerking:

Adobe Sign voor Microsoft Dynamics v5 en eerder (On-Premises en Online) is op 31 maart 2018 buiten gebruik gesteld.

Alle bestaande klanten moeten de nieuwe oplossing installeren en inschakelen om de Adobe Sign-functionaliteit te kunnen blijven gebruiken.

Microsoft Dynamics 365 voor Talent

Installatiegids

Adobe Sign voor Microsoft SharePoint

SharePoint On-Premise 2013 & 2016

Handleidingen

Opmerking:

Adobe Sign voor Microsoft SharePoint v3 en eerder (On-Premise) is op 30 november 2017 buiten gebruik gesteld.

Alle bestaande klanten moeten de nieuwe oplossing (zie de koppeling hierboven) installeren en inschakelen om de Adobe Sign-functionaliteit te kunnen blijven gebruiken.

SharePoint Online

Handleidingen

Workflow

Opmerking:

De Workflow-toepassing is niet meer beschikbaar voor nieuwe installaties.

Gebruik voortaan Microsoft Flow voor deze functionaliteit.

Adobe Sign voor ServiceNow

Adobe Sign voor HR (ServiceNow)

Adobe Sign voor SAP SuccessFactors

Adobe Sign voor Workday

Adobe Sign voor op het werk van Facebook – binnenkort beschikbaar!

Handleidingen

Adobe Sign voor NetSuite

Handleidingen

Opmerkingen bij de release

Opmerking:

Ondersteuning voor Adobe Sign voor NetSuite-integratie v3.x is beëindigd.

Product- en beveiligingsupdates en technische ondersteuning voor Adobe Sign voor NetSuite v3.x en ouder zijn beëindigd.

Voer een upgrade uit naar v4 om zeker te blijven van ondersteuning voor deze integratie.

Adobe Sign voor SugarCRM

SugarCRM

Adobe Sign-API