Kendte problemer

Adobe har opdaget nedenstående kompatibilitetsproblemer ved kørsel af april 2017-udgaven af Illustrator CC (version 21.1) og tidligere på macOS 10.13 (High Sierra).

Gengivelsesproblemer ved brug af pensler, widgets, zoom og panorering på illustrationer i dokumenter, der er indstillet til RGB-farvetilstand

Bemærk:

Fejlen er rettet i 10.13.4-opdateringen til macOS High Sierra. Nedenstående oplysninger gælder kun for ældre versioner af macOS High Sierra.

På grund af kompatibilitetsproblemer med visse grafikkort kan du opleve gengivelsesproblemer, når du zoomer eller panorerer over illustrationer, tegner med pensler og arbejder med widgets på skærmen, som f.eks. dynamiske hjørner og perspektivgitre. Fejlene opstår, når du arbejder på dokumenter, der er indstillet til RGB-farvetilstand.

Følgende grafikkort er kendt for at blive berørt af problemet:

• Intel Iris Plus Graphics 650 med 1536 MB
  • Intel Iris Graphics 550 med 1536 MB
  • Intel Iris Plus Graphics 640 med 1536 MB
  • Intel Iris 550 med 1536 MB
  • Intel HD Graphics 515 med 1536 MB
  • Intel Iris Graphics 540
  • Intel HD Graphics 515
rendering-issue-examples
Eksempler på gengivelsesproblemer i dokumenter med RGB-farvetilstand

Løsning: Fejlen er blevet rettet i macOS 10.13.4. Opgrader til den nyeste udgave af macOS.

Løsning 1: Deaktiver GPU-visning

1. Klik på ikonet for GPU-ydeevnen på programlinjen  for at få vist indstillingerne for GPU-ydeevnen i dialogboksen Indstillinger.
  2. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet GPU-ydeevne, og klik på OK.

Løsning 2: Skift farvetilstand for dokumentet til CMYK.

• Vælg Filer > Dokumentfarvetilstand > CMYK-farver.

Løste problemer

Uventede resultater ved brug af dialogboksen Farveindstillinger på APFS (forskel på store og små bogstaver)

Bemærk:

Fejlen er blevet rettet i oktober 2017-udgaven af Illustrator CC (version 22). Oplysningerne nedenfor gælder kun tidligere versioner af Illustrator CC, der bruges i macOS High Sierra.

Når du åbner dit dokument i Illustrator CC installeret på macOS 10.13 (High Sierra), anvender Illustrator Emulate Adobe Illustrator 6.0 som standardfarveindstilling for dine dokumenter. Dette problem kan betyde, at dine nye filer ikke bliver farvestyret. Du vil også kunne opleve profilkonfliktfejl ved åbning af farvestyrede filer.

Løsning: Dette problem er blevet rettet i oktober 2017-versionen af Illustrator CC (version 22). Opgrader til den nyeste version af Illustrator for at løse problemet.

Hvis du vil fortsætte med at bruge en tidligere version af Illustrator CC, kan du prøve følgende løsningstrin:

1. Åbn Illustrator.
  2. Gå til Rediger > Farveindstillinger.
  3. Vælg de ønskede farveindstillinger for dokumentet.
  4. Klik på OK.
  5. Følg herefter trin 1-4 ved hver åbning.

EPS-filer gemt på netværksdrev bliver ødelagt

Bemærk:

Løsning: Dette problem er blevet rettet i oktober 2017-versionen af Illustrator CC (version 22) og i opdateringen 10.13.1 til macOS High Sierra. Oplysningerne nedenfor gælder kun tidligere versioner af Illustrator CC og macOS High Sierra.

I sjældne tilfælde kan EPS-filer, som gemmes på et netværksdrev eller et flytbart drev, blive ødelagt.

Løsning: Dette problem er blevet rettet i oktober 2017-versionen af Illustrator CC (version 22). Opgrader til den nyeste version af Illustrator for at løse problemet.

Bemærk dog, at Illustrator ikke understøtter netværksdrev eller flytbare drev som arbejdsdiske eller mapper i filsynkroniseringstjenester som f.eks. Dropbox og Google Drive. Yderligere oplysninger finder du i afsnittet Illustrator-understøttelse af netværk og flytbare medier.

Bemærk:

Adobe Creative Cloud-programmer, herunder Adobe Illustrator, understøttes ikke af Apple File System (der skelnes mellem store og små bogstaver).