Kun asennat Creative Cloud Packager -sovelluksessa luotua sarjanumerollista pakettia, joka sisältää InDesign CC 2015- ja InCopy CC 2015 -ohjelmat ja olet poistanut valinnan vaihtoehdosta, jossa asennetaan Creative Cloud -työpöytäsovellus, saat seuraavan virheilmoituksen tuotteen ensimmäisen käynnistyksen aikana:

Ongelman ratkaisemiseksi tarvitaan Adobe Creative Cloud. Se on kuitenkin vioittunut tai puuttuu kokonaan. Lataa ja asenna uusi kopio Adobe Creative Cloudista osoitteesta http://www.adobe.com/go/adobecreativecloudapp_fi.

”Ongelman ratkaisemiseksi tarvitaan Adobe Creative Cloud” -virheilmoitus

Kun käyttäjä valitsee Lopeta, sovellus sulkeutuu. Seuraavat käynnistysyritykset onnistuvat ja sovellusta voi käyttää, mutta virhe ilmenee kerran jokaisella kirjautumiskerralla.

Sovellukset, joita ongelma koskee

• Adobe InDesign CC
  • Adobe InCopy CC

Ratkaisu

Creative Cloud Packager 1.9.1 on saatavilla. Lataa kehotettaessa Creative Cloud Packagerin uusin versio ja käytä sitä paketin luomiseen uudelleen.

Tilapäisratkaisu

Nimeä Adobe Desktop Common -kansio uudelleen seuraavassa sijainnissa:

• Windows: \Program files(x86)\Common Files\Adobe
  • Mac: /Kirjasto/Ohjelmien tuki/Adobe
Kun olet nimennyt tämän kansion uudelleen, InDesign CC2015 käynnistyy normaalisti.