Kun tulostat InDesign-asiakirjan PostScript-tiedostona, sivun mukauttamisasetukset eivät ole käytössä.

vaihtoehdot poistettu käytöstä
Sivun mukauttamisasetukset eivät ole käytössä

Ratkaisu

Tämä ongelma ilmenee, jos olet valinnut PPD-luettelosta Laiteriippumaton. Voit ratkaista tämän ongelman valitsemalla PPD-luettelosta Adobe PDF.

Jos Adobe PDF:ää ei ole PPD-luettelossa, lisää Adobe PDF PPD-luetteloon noudattamalla seuraavia ohjeita. Acrobat 9 PPD tukee mukautettuja sivukokoja, jotka ovat usein välttämättömiä, kun tätä työnkulkua käytetään InDesignin Tulosta kirjanen -ominaisuuden kanssa.

1. Sulje InDesign.

2. Siirry kohtaan /Applications/Adobe InDesign CC 2018/Presets/.

3. Luo kansio nimeltä PPDs. Kansion nimessä kirjainkoolla on merkitystä.

4. Lataa PPD alla olevan linkin kautta.

Lataa

5. Pura ADPDF9.PPD ladatusta zip-tiedostosta ja siirrä se vaiheessa 3 luotuun PPDs-kansioon.

6. Käynnistä InDesign ja valitse Adobe PDF PPD-luettelosta.

Sivun mukauttamisasetukset ovat nyt käytössä.