InDesign-asetustiedostot ja -tukitiedostot

InDesignin asetustiedostojen ja tukitiedostojen sijainnit ovat samankaltaisia. Tiedostot on pääasiassa ryhmitelty näihin kolmeen sijaintiin, vaikka tietoja on myös seuraavissa alla luetelluissa sijainneissa.

• Sovelluskansio: Sovelluksen tai suoritettavan tiedoston sijainnissa on alikansiot esimäärityksille ja muille tukitiedostoille. Nämä alikansiot sijaitsevat tyypillisesti samassa kohteessa kuin valmiiksi luodut esimääritykset.
  • Sovelluksen "roaming data folder" -kansio. Tämä kansio on tarkoitettu "normaaleille" asetustiedoille, joita halutaan mahdollisesti siirtää tietokoneelta toiselle roaming-profiiliympäristössä.
  • Sovelluksen "local cached data folder" -kansio. Tämä kansio on suunniteltu suurille välimuisteille, joita halutaan mahdollisesti siirtää tietokoneelta toiselle Windowsin roaming-profiiliympäristössä. Nämä tiedot voidaan myös helposti palauttaa sen jälkeen, kun ne on poistettu tietokoneelta.

Mac OS X

Sovelluksen ”Roaming Data Folder" -kansio

• /Käyttäjät/[käyttäjänimi]/Kirjasto/Preferences/Adobe InDesign/Version [numero]

Tähän sijaintiin on tallennettu seuraavat asetustiedostot:

• Väriasetukset
  • Yhdistelmäkirjasimet
  • Etsimisen ja muuttamisen kyselyt
  • InDesign Defaults
  • Komentosarjat
  • Työtilat

Tähän sijaintiin on tallennettu seuraavat asetustiedostot:

• Väriasetukset
  • Yhdistelmäkirjasimet
  • Etsimisen ja muuttamisen kyselyt
  • InDesign Defaults
  • Komentosarjat
  • Työtilat

Tähän sijaintiin on tallennettu seuraavat asetustiedostot:

• Väriasetukset
  • Yhdistelmäkirjasimet
  • Etsimisen ja muuttamisen kyselyt
  • InDesign Defaults
  • Komentosarjat
  • Työtilat

Tähän sijaintiin on tallennettu seuraavat asetustiedostot:

• Väriasetukset
  • Yhdistelmäkirjasimet
  • Etsimisen ja muuttamisen kyselyt
  • InDesign Defaults
  • Komentosarjat
  • Työtilat

Tähän sijaintiin on tallennettu seuraavat asetustiedostot:

• Väriasetukset
  • Yhdistelmäkirjasimet
  • Etsimisen ja muuttamisen kyselyt
  • InDesign Defaults
  • Komentosarjat
  • Työtilat

Sovelluksen ”Local Cached Data Folder" -kansio

• /Käyttäjät/[käyttäjänimi]/Kirjasto/Caches/Adobe InDesign/Version [numero]

Windows

Windows XP

Roaming Data Folder:

• C:\Documents and Settings\[käyttäjänimi]\Application Data\Adobe\InDesign\Version [numero]

Local Cached Data Folder:

• C:\Documents and Settings\[käyttäjänimi]\Local Settings\Application Data\Adobe\InDesign\Version [numero]

Windows 8 / Windows 7 / Windows Vista

Roaming Data Folder:

• C:\Käyttäjät\[käyttäjänimi]\AppData\Roaming\Adobe\InDesign\Version [numero]

Local Cached Data Folder:

• C:\Käyttäjät\[käyttäjänimi]\AppData\Local\Adobe\InDesign\Version [numero]\fi_FI\Cache

Alkuasetusten palauttaminen Creative Cloudissa

Jos haluat poistaa Cloudiin tallentamasi asetukset, noudata alla olevia vaiheita:

1. Siirry osoitteeseen creative.adobe.com ja kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi.
  2. Napsauta sivun oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaketta .
  3. Valitse Omat sovellusasetukset. Näet luettelon sovelluksista, joiden asetukset on tallennettu pilveen.
  4. Poista pilveen tallennetut asetukset valitsemalla sovelluksen nimen vierestä Pyyhi asetukset.
Asetusten poistaminen Creative Cloudista
Asetusten poistaminen Creative Cloudista

InDesignin asetusten poistaminen oikopolkujen avulla

Voit poistaa korvattavat InDesign SaveData- ja InDesign Defaults -tiedostot pitämällä seuraavia painikkeita alas painettuina, kun InDesign käynnistyy:

• Windows-käyttöjärjestelmä: Vaihto+Ctrl+Alt
  • Mac OS -käyttöjärjestelmä: Vaihto+Ctrl+Option+Komento

InDesign-version ja asetusten version numero

• InDesign CS3         Versio 5.0
  • InDesign CS4         Versio 6.0
  • InDesign CS5         Versio 7.0
  • InDesign CS5.5      Versio 7.5
  • InDesign CS6         Versio 8.0
  • InDesign CC           Versio 9.x

Lisätietoja

Seuraavassa on suppea kuvaus siitä, mitä eri sijainteihin on tallennettu:

Local Cached Data Folder -kansio

• InDesign-palautuskansio (ja -data)
  • Komentosarjojen tukikansio
  • FindChangeData
  • FindChangeDataTmp
  • FontMask
  • Cacheidletask-loki
  • InDesign ClipboardScrap
  • InDesign DragDropScrap
  • InDesign SavedData

Roaming Data Folder -kansio

• Väriasetukset
  • Yhdistelmäkirjasimet
  • Etsimisen ja muuttamisen kyselyt
  • InDesign Defaults
  • InDesig Scripts -komentosarjakansio
  • Workspaces -työtilakansio
  • Menu Sets -valikkoryhmäkansio

Ohessa on myös PDF-asiakirja, jossa on lisätietoja eri asetuksista ja niiden toiminnoista. Asiakirja on laadittu InDesignille, ja se julkaistiin osoitteessa indesignsecrets.com.

Adobe uskoo, että asiakirjassa annetut tiedot ovat oikeita. Adobe ei kuitenkaan voi taata annettujen tietojen oikeellisuutta.

Tunnusten oletusarvot -PDF-tiedosto