InDesign-asetustiedostojen ja -tukitiedostojen sijainnit

InDesign-asetustiedostot ja -tukitiedostot

InDesignin asetustiedostojen ja tukitiedostojen sijainnit ovat samankaltaisia. Tiedostot on pääasiassa ryhmitelty näihin kolmeen sijaintiin, vaikka tietoja on myös seuraavissa alla luetelluissa sijainneissa.

• Sovelluskansio: Sovelluksen tai suoritettavan tiedoston sijainnissa on alikansiot esimäärityksille ja muille tukitiedostoille. Nämä alikansiot sijaitsevat tyypillisesti samassa kohteessa kuin valmiiksi luodut esimääritykset.
  • Sovelluksen "roaming data folder" -kansio. Tämä kansio on tarkoitettu "normaaleille" asetustiedoille, joita halutaan mahdollisesti siirtää tietokoneelta toiselle roaming-profiiliympäristössä.
  • Sovelluksen "local cached data folder" -kansio. Tämä kansio on suunniteltu suurille välimuisteille, joita halutaan mahdollisesti siirtää tietokoneelta toiselle Windowsin roaming-profiiliympäristössä. Nämä tiedot voidaan myös helposti palauttaa sen jälkeen, kun ne on poistettu tietokoneelta.

Mac OS X

Sovelluksen ”Roaming Data Folder" -kansio

• /Käyttäjät/[käyttäjänimi]/Kirjasto/Preferences/Adobe InDesign/Version [numero]

Sovelluksen ”local cached data folder" -kansio

• /Käyttäjät/[käyttäjänimi]/Kirjasto/Caches/Adobe InDesign/Version [numero]

Windows

Windows 10

Roaming Data Folder:

• %USERPROFILE%\AppData\Roaming\Adobe\InDesign\

Local Cached Data Folder:

• %USERPROFILE%\AppData\Local\Adobe\InDesign\

Windows 8 / Windows 7 / Windows Vista

Roaming Data Folder:

• C:\Käyttäjät\[käyttäjänimi]\AppData\Roaming\Adobe\InDesign\Version [numero]

Local Cached Data Folder:

• C:\Käyttäjät\[käyttäjänimi]\AppData\Local\Adobe\InDesign\Version [numero]\fi_FI\Cache

InDesignin asetusten poistaminen oikopolkujen avulla

Voit poistaa korvattavat InDesign SaveData- ja InDesign Defaults -tiedostot pitämällä seuraavia painikkeita alas painettuina, kun InDesign käynnistyy:

• Windows-käyttöjärjestelmä: Vaihto+Ctrl+Alt
  • Mac OS -käyttöjärjestelmä: Vaihto+Ctrl+Option+Komento

InDesign-version ja asetusten version numero

• InDesign CS3         Versio 5.0
  • InDesign CS4         Versio 6.0
  • InDesign CS5         Versio 7.0
  • InDesign CS5.5      Versio 7.5
  • InDesign CS6         Versio 8.0
  • InDesign CC           Versio 9.x
  • InDesign 2020       Versio 15.x
  • InDesign 2021        Versio 16.x

Lisätietoja

Seuraavassa on suppea kuvaus siitä, mitä eri sijainteihin on tallennettu:

Local Cached Data Folder -kansio

• InDesign-palautuskansio (ja -data)
  • Komentosarjojen tukikansio
  • FindChangeData
  • FindChangeDataTmp
  • FontMask
  • Cacheidletask-loki
  • InDesign ClipboardScrap
  • InDesign DragDropScrap
  • InDesign SavedData

Roaming Data Folder -kansio

• Väriasetukset
  • Yhdistelmäkirjasimet
  • Etsimisen ja muuttamisen kyselyt
  • InDesign Defaults
  • InDesig Scripts -komentosarjakansio
  • Workspaces -työtilakansio
  • Menu Sets -valikkoryhmäkansio

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa