Tässä on luettelo Photoshop CC:n, Photoshop CS6:n ja CS6 Extendedin tukemista tiedostomuodoista.

Äänen tuontimuodot

(*) osoittaa muotoja, joita tuetaan Photoshop CS6 -versiosta lähtien.

• AAC*
  • AIFF*
  • M2A*
  • M4A*
  • MP2*
  • MP3*

Videoiden tuontimuodot

(*) osoittaa muotoja, joita tuetaan Photoshop CS6 -versiosta lähtien.

• .264*
  • 3GP
  • , 3GPP*
  • AVC*
  • AVI (katso huomautusta alla)
  • F4V*
  • FLV*
  • MOV (QuickTime)
  • MPE*
  • MPEG‑1
  • MPEG‑4
  • MPEG‑2 jos dekoodaaja on asennettu (esimerkiksi Adoben videosovelluksen mukana)
  • MTS*
  • MXF*
  • R3D*
  • TS*
  • VOB*

Huomautus:

• AVI: Photoshop CC 2019 20.0 -versiosta alkaen Mac ei enää tue tätä tuontimuotona. Vain Windows tukee sitä.
  • SWF-tiedostojen toistettavuus: Photoshop CC 2019 20.0 -versiosta alkaen Mac ja Windows eivät enää tue SWF-tiedostojen toistettavuutta valitsemalla Tiedosto > Avaa muodossa (video). Photoshop ei toista SWF-tiedostoja.

Videoiden vientimuodot

(*) osoittaa muotoja, joita tuetaan Photoshop CS6 -versiosta lähtien.

• DPX*
  • MOV (QuickTime)
  • MP4
  • JPEG2000 (QuickTime) (katso huomautusta)

Huomautus:

JPEG2000 (QuickTime): Photoshop CC 2019 20.0 -versiosta alkaen Mac ja Windows eivät enää tue QuickTime-vientimuotoa, jossa JPEG2000 on esimääritettynä.

Kuvatiedostomuodot

• BMP
  • Cineon-muoto
  • CompuServe GIF
  • DICOM
  • IFF-muoto
  • JPEG
  • JPEG2000
  • Suurten dokumenttien muoto (PSB)
  • OpenEXR
  • PCX
  • Photoshop 2.0 (vain Mac)
  • Photoshop DCS 1.0
  • Photoshop DCS 2.0
  • Photoshop EPS
  • Photoshop PDF
  • Photoshop PSD
  • Photoshop Raw
  • PICT (vain luku)
  • PICT-resurssi (vain Mac, vain avattavaksi)
  • Pixar
  • PNG
  • Portable Bit Map
  • Radiance
  • Scitex CT
  • Targa
  • TIFF
  • Wireless Bitmap

(*) osoittaa muotoja, joita tuetaan Photoshop CS6 -versiosta lähtien.

• 3D Studio (vain tuonti)
  • DAE (Collada)
  • Flash 3D* (vain vienti)
  • JPS* (JPEG-stereo)
  • KMZ (Google Earth 4)
  • MPO* (monikuvaformaatti)
  • U3D
  • Wavefront OBJ