Stel een herinnering voor een transactie in

Herinneringen herinneren u aan iets. Ze worden gebruikt om de ondertekenaars te laten weten dat er een document op hen wacht. Ze worden verzonden in de vorm van een e-mail en kunnen met bepaalde intervallen worden verzonden.

Een herinnering instellen wanneer de transactie verzonden wordt

1. U kunt een herinnering voor de transactie rechtstreeks instellen op de pagina Verzenden, in de sectie rechtsonder, rechts van het veld Bericht.

Vink het vakje Herinnering instellen aan op de opties weer te geven

Weergave van de pagina Verzenden met gemarkeerd veld Herinneringen instellen
  2. Instellen hoe vaak de herinnering verzonden moet worden (dagelijks of wekelijks). Herinneringen worden verzonden op basis van de geselecteerde herhaling met behulp van de tijdstempelwaarde voor wanneer de overeenkomst is verzonden.

Een herinnering instellen op een transactie die al is verzonden

1. Als de afzender van een overeenkomst, gaat u naar de pagina Beheren, klikt u één keer op het tabblad Herinneren op de rechterkant van de pagina.

Weergave van de pagina Beheren met gemarkeerd tabblad Herinneren
  2. In het informatievenster vinkt u aan wie u wilt herinneren, de frequentie van de herinnering en een tekst die wordt verzonden in de herinnering. Nadat u dit hebt ingesteld, klikt u op de knop Herinnering instellen.

Weergave van het tabblad Herinneren met zichtbare herinneringsopties

Boven aan het scherm wordt een succesbanner weergegeven nadat de herinnering is gemaakt.

Reminder Success message

Een herinnering annuleren

1. Als de afzender van een overeenkomst, gaat u naar de pagina Beheren, klikt u één keer op een overeenkomst met een herinneringspictogram en vervolgens klik u op het tabblad Herinneren.

Weergave van de pagina Beheren met gemarkeerd tabblad Herinneren
  2. In het informatievenster, klikt u op het pictogram Prullenbak. De herinnering wordt geannuleerd voor de complete transactie.

Weergave van een herinnering met gemarkeerd pictogram Verwijderen