Unngå dokumentskade med flyttbare enheter

Lagrer eller eksporterer du en InDesign-fil til en flyttbar enhet, for eksempel en USB-pinne, minnepinn eller ekstern stasjon? Følg denne enkle fremgangsmåten for å forhindre at filen blir ødelagt eller skadet.

Ikke-flyttbar enhet

Noen ganger kan lagring eller eksport av en fil til en flyttbar enhet føre til dokumentskade hvis enheten ikke blir fjernet eller utmatet trygt fra datamaskinen.

Gjør følgende for å fjerne enheten på en trygg måte:

• [I Windows] Klikk på ikonet Trygg fjerning av maskinvare på oppgavelinjen.
  • [På macOS] Klikk på Mat ut-ikonet i Finder-vinduet, eller høyreklikk på skrivebordet og velg Mat ut <Navnet på enheten, for eksempel USB-pinne eller minnepinne eller harddisk>.