Dele InDesign-dokumenter for gjennomgang

1. Brukerhåndbok for InDesign
  2. Bli kjent med InDesign
    1. Innføring i InDesign
      1. Nyheter i InDesign
      2. Systemkrav
      3. Vanlige spørsmål
      4. Bruke Creative Cloud Libraries
    2. Arbeidsområde
      1. Grunnleggende om arbeidsområdet
      2. Verktøykassen
      3. Angi innstillinger
      4. Berøringsbasert arbeidsområde
      5. Standard tastatursnarveier
      6. Gjenoppretting og angring for dokumenter
  3. Opprette og sette opp dokumenter
    1. Dokumenter og sider
      1. Opprette dokumenter
      2. Jobbe med malsider
      3. Arbeide med dokumentsider
      4. Angi sidestørrelse, marger og utfallende
      5. Arbeide med filer og maler
      6. Opprette bokfiler
      7. Legge til enkel sidenummerering
      8. Nummerere sider, kapitler og seksjoner
      9. Konvertere QuarkXPress- og PageMaker-dokumenter
      10. Dele innhold
      11. Forstå en grunnleggende arbeidsflyt for styrte filer
      12. Lagre dokumenter
    2. Rutenett
      1. Rutenett
      2. Formatere rutenett
    3. Layouthjelpemidler
      1. Linjaler
  4. Legge til innhold
    1. Tekst
      1. Legge til tekst i rammer
      2. Koble tekst
      3. Arabiske og hebraiske funksjoner i InDesign
      4. Opprette tekst langs en bane
      5. Punktmerking og nummerering
      6. Tegnvarianter og spesialtegn
      7. Tekstjustering
      8. Tekstvariabler
      9. Generere QR-koder
      10. Redigere tekst
      11. Justere tekst
      12. Tekstflyt rundt objekter
      13. Forankrede objekter
      14. Tilknyttet innhold
      15. Formatere avsnitt
      16. Formatere tegn
      17. Finn/endre
      18. Stavekontroll og ordlister
    2. Typografi
      1. Bruke skrifter i InDesign
      2. Utligning og tegnavstand
    3. Formatere tekst
      1. Formatere tekst
      2. Tabulatorer og innrykk
    4. Gjennomgå tekst
      1. Spore og gjennomgå endringer
      2. Legge til redigeringsmerknader i InDesign
      3. Importere PDF-kommentarer
    5. Legge til referanser
      1. Opprette en innholdsfortegnelse
      2. Fotnoter
      3. Opprette et stikkordregister
      4. Sluttnoter
      5. Bildetekster
    6. Stiler
      1. Avsnitts- og tegnstiler
      2. Objektmaler
      3. Initialer og kjedede maler
      4. Arbeide med maler
      5. Linjeavstand
    7. Tabeller
      1. Formatere tabeller
      2. Opprette tabeller
      3. Tabell- og cellemaler
      4. Velge og redigere tabeller
      5. Streker og fyll i tabeller
    8. Interaktivitet
      1. Hyperkoblinger
      2. Dynamiske PDF-dokumenter
      3. Bokmerker
      4. Knapper
      5. Skjemaer
      6. Animasjon
      7. Kryssreferanser
      8. Strukturere PDF-dokumenter
      9. Sideoverganger
      10. Filmer og lyder
      11. Skjemaer
    9. Grafikk
      1. Forstå baner og former
      2. Tegne med blyantverktøyet
      3. Tegne med pennverktøyet
      4. Bruke innstillinger for linjer (streker)
      5. Sammensatte baner og former
      6. Redigere baner
      7. Beskjæringsbaner
      8. Endre utseende på hjørner
      9. Justere og fordele objekter
      10. Koblet og innebygd grafikk
      11. Integrere AEM Assets
    10. Farge og gjennomsiktighet
      1. Bruke farger
      2. Bruke farger fra importert grafikk
      3. Arbeide med fargekart
      4. Blande trykkfarger
      5. Nyanser
      6. Forstå spotfarger og prosessfarger
      7. Blande farger
      8. Forløpninger
      9. Slå sammen gjennomsiktig grafikk
      10. Legge til effekter for gjennomsiktighet
  5. Deling med andre
    1. Dele og samarbeide
    2. Dele for gjennomgang
    3. Gå gjennom et delt InDesign-dokument
    4. Administrere tilbakemeldinger
  6. Publisere
    1. Eksportere og publisere
      1. Publish Online
      2. Eksportere innhold for EPUB
      3. Adobe PDF-valg
      4. Eksportere innhold til HTML
      5. Eksportere til Adobe PDF
      6. Eksportere til JPEG-format
      7. Eksportere HTML
      8. Oversikt over DPS og AEM Mobile
    2. Skrive ut
      1. Skrive ut hefter
      2. Merker og utfallende
      3. Skrive ut dokumenter
      4. Trykkfarger, separasjon og rasterfrekvens
      5. Overtrykk
      6. Opprette PostScript- og EPS-filer
      7. Forhåndskontrollere filer før levering
      8. Skrive ut miniatyrer og dokumenter som er for store
      9. Forberede PDF-filer for trykkerier
      10. Forberede utskrift av separasjoner
  7. Utvide InDesign
    1. Automatisering
      1. Fletting
      2. Plugin-moduler
      3. Skript

Lær hvordan du starter en gjennomgang i InDesign

Som designer kan du dele dokumentene dine for gjennomgang med interessenter mens du kontrollerer tilgangen til de delte dokumentene.

Dette er en praktisk, visuell veiledning til hvordan du deler InDesign-dokumenter for gjennomgang.

del for gjennomgang

Dele dokumenter med interessenter

1. Velg ett av følgende alternativer for å starte dokumentgjennomgangen:

• Velg Del > Del for gjennomgang.
    • Klikk på Fil > Del for gjennomgang.
    • Klikk på Opprett gjennomgang under Vindu > Kommentarer > Gjennomgang-panel.
    del for gjennomgang
    Denne visualiseringen er kun brukt i plasseringsøyemed

2. Legg til en Tittel for designen din og klikk på Opprett.

del for gjennomgang
    Start en ny gjennomgang

3. Spesifiser tilgangsnivået for designene dine før du deler dem:

1. Velg ett av følgende alternativer for å definere tilgangstillatelser:
      • Velg Bare inviterte for å dele designen med angitte interessenter.
      • Velg Offentlig for å dele designen med et bredere publikum. Du kan angi et passord om nødvendig.
    Del for gjennomgang-arbeidsflyt
    Offentlig kobling

del for gjennomgang
    Sikre delingen med publikum ved å angi et passord.

b. For å deaktivere kommentarer og gi skrivebeskyttet tilgang via en offentlig kobling klikker du på Mer (...), velger Offentlige innstillinger og deaktiverer Tillat kommentarer fra offentlige brukere.

del for gjennomgang
    Endre innstillinger for offentlige gjennomganger

C. Klikk på Legg til personer for å invitere individuelle interessenter til gjennomgang.

d. Angi e-postadressen til interessenten. Hvis du har en Adobe ID, vil InDesign registrere denne automatisk.

e. Klikk på Inviter.

Del for gjennomgang-arbeidsflyt
    Del for gjennomgang med alternativet Bare inviterte

4. Du kan administrere listen over inviterte interessenter ved å gjøre følgende:

• Legg til interessenter ved å velge Legg til personer.
    • Forkast eksisterende gjennomgangsinnstillinger og opprett en ny gjennomgang ved å klikke på (...) for flere alternativer og velge Opprett ny gjennomgang.
    • Fjern alle interessenter ved å klikke på Fjern alle.
    • Fjern individuelle interessenter ved å velge Fjern ved siden av navnet på interessenten.
    del for gjennomgang
    Fjerne alle interessenter / Fjerne enkeltinteressenter

Når du har fått kommentarer fra interessenter, kan du lagre det delte dokumentet ved å bruke Fil > Lagre. Merk deg at hvis du bruker Fil > Lagre som, fjernes kommentarene etter gjennomgangen i dokumentet.

Oppdatere delte koblinger

Du kan fortsette å gjøre endringer i dokumentet ditt etter at du har delt det. Når endringene er gjort, klikker du på Oppdater kobling. Interessenter kan se oppdateringene som er gjort i dokumentet, når de oppdaterer dokumentet. Tilbakemelding som gis via koblingen, påvirkes ikke.

Du kan oppdatere en gjennomgangskobling for å gjenspeile endringer i dokumentet uten å måtte opprette en ny kobling. En oppdatert kobling bevarer kommentarene fra interessenten. Du kan administrere gjennomgangene dine på nett, opprette en ny gjennomgang eller slette en gjennomgang for designene dine.

Vise tilbakemeldinger fra interessenter

Du kan vise tilbakemeldinger fra interessenter i InDesign ved hjelp av Gjennomgang-panelet. Tilbakemeldinger fra interessenter er tilgjengelig i tilnærmet sanntid gjennom applikasjonen.

Alternativt kan du klikke på Flere alternativer og velge Administrer gjennomganger på nettet. Åpne de delte designene dine fra assets.adobe.com for å se tilbakemeldinger. Du kan gå til tidligere gjennomganger når som helst ved å velge Administrer gjennomganger på nettet.

del for gjennomgang
Administrer de delte designene dine for gjennomgang på nettet

Slette en gjennomgang

Du kan slette en delt gjennomgang når den er ferdig. I dialogboksen DEL FOR GJENNOMGANG klikker du på ikonet Flere alternativer ... nederst til høyre, og velger Slett gjennomgang

Du kan også kopiere eller slette designer som du tidligere har delt via Creative Cloud-nettstedet.

Slett gjennomgang
Slett gjennomgang

Kjent problem

Hvis du ikke får tilgang til informasjon om eksisterende gjennomganger, for eksempel kommentarer og e-post-ID-er til samarbeidspartnere, kan du oppgradere til den nyeste versjonen av InDesign 16.3, juni 2021-utgaven, og forsøke å åpne dokumentet for å få tilgang til informasjonen.

Hva skjer nå?

Vi har hjulpet deg med å komme i gang med å dele InDesign-designer med interessentene dine. Ta et skritt videre og finn ut hvordan du kommenterer de delte designene dine sammen med flere interessenter.

Har du et spørsmål eller en ide?

spør fellesskapet

Hvis vil stille et spørsmål eller har en ide du vil dele, kan du delta i fellesskapet for Adobe InDesign. Vi vil gjerne høre fra deg og gjøre ting enda bedre.