Hoe kan ik Acrobat DC downloaden en installeren

acrobat_dc_logo_screenrgb96pxnoshadow

Klik op Acrobat DC downloaden hieronder om Acrobat DC te downloaden. Volg de aanwijzingen op het scherm om u aan te melden en het programma te installeren. (Maak u geen zorgen als u op de pagina voor de gratis proefversie start. De lidmaatschapsversie wordt gedownload zodra u zich aanmeldt.)

Hulp bij uw lidmaatschap

Uw Adobe ID of wachtwoord vergeten?

Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt toen u een proefversie hebt geprobeerd of een Adobe-app of lidmaatschap hebt gekocht. Vind oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden.

Waarom moet ik me aanmelden om Acrobat DC te gebruiken?

U moet zich periodiek aanmelden om de licentie te valideren: elke 30 dagen voor maandelijkse leden en elke 99 dagen voor jaarlijkse leden. Aanmelden is ook vereist wanneer u Acrobat DC downloadt of bijwerkt. Zie voor meer informatie: Aanmelden en afmelden om Creative Cloud-toepassingen te activeren of deactiveren.

Kan ik Acrobat DC op een andere computer installeren?

U kunt Acrobat DC en andere Creative Cloud-apps op maximaal twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u deze eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Voor meer informatie leest u Acrobat DC op een nieuwe computer installeren en gebruiken.

Hoe krijg ik mijn factuur?

Je kunt via je account op Adobe.com een factuur afdrukken. Zie Een betaalbewijs of factuur afdrukken.