Compatibiliteit van Acrobat met het nieuwe besturingssysteem Mac OS 10.11 El Capitan

De herfstreleases van Acrobat 11 en Acrobat DC zijn allebei compatibel met Mac OS El Capitan.

Hieronder vindt u een aantal bekende problemen met het besturingssysteem

Bekende problemen

• Probleem: kan de SharePoint-aansluiting niet toevoegen aan WPAD (Web-Proxy Auto Discovery) of WPAD+PAC (Proxy Auto Configuration) [4067734]
  • Probleem: Acrobat sluit de modus Volledig scherm en wordt geminimaliseerd/verborgen wanneer de gebruiker wijzigingen maakt en daarna de optie Bestand > Vorige versie kiest [4044395]