Compatibiliteit van Acrobat met het nieuwe macOS 10.13 High Sierra

Zowel Acrobat 2017 als Acrobat DC zijn compatibel met het nieuwe macOS High Sierra (10.13). Hieronder vindt u een aantal bekende problemen. Adobe probeert deze problemen in een volgende versie op te lossen.

Bekende problemen

Adobe-toepassingen en 64-bits compatibiliteit

Wanneer u een upgrade uitvoert naar de nieuwste versie van macOS 10.13.4 of Acrobat DC of Acrobat Reader DC voor het eerst start op de nieuwste versies van macOS High Sierra, ziet u mogelijk een waarschuwingsbericht dat aangeeft dat Adobe-software moet worden geoptimaliseerd voor betere prestaties.

32-bits waarschuwing op macOS 10.13 High Sierra

Dit is te wijten aan enkele 32-bits onderdelen, en we werken eraan om dit probleem in de toekomst op te lossen. U hoeft op dit moment niets te doen en uw apps blijven normaal werken.

Raadpleeg de volgende bronnen voor meer informatie:

Annotaties

• Geen selectievakje om vulkleur te markeren als Transparant in de eigenschappen van in aanmerking komende annotaties. [ADC-4223579]

Samenwerking

• Tijdens deelname aan WebDAV-gebaseerde gedeelde revisie verschijnt het sleutelhangerwachtwoord drie keer, zelfs als u een wachtwoord invoert en op Altijd toestaan klikt. [ADC-4226584]

Formulieren

• Kan de rand- of opvulkleur niet selecteren en/of wijzigen in de eigenschappen van formuliervelden. [ADC-4225994]

Redactie

• 'Opvulkleur' niet mogelijk voor redactie in het dialoogvenster Eigenschappen. [ADC-4226271]

Sendmail

• [Specifiek voor 11.x] Bijvoegen aan e-mail werkt niet wanneer Outlook de standaard e-maillezer op Mac High Sierra is. [ADC-4229279]

Viewer

• Sommige dialoogvensters van Acrobat worden bij opstarten tijdelijk zwart. Vervolgens worden ze goed weergegeven. [ADC-4220296]