Compatibiliteit van Acrobat met het nieuwe macOS Mojave 10.14

Zowel Acrobat DC als Acrobat 2017 zijn compatibel met het nieuwe macOS Mojave (10.14). Hieronder vindt u een aantal bekende problemen. Adobe probeert deze problemen in een volgende versie op te lossen.

Bekende problemen

Afdrukken

• Bewaar als Adobe PDF retourneert een fout om bewerking van derde partij mogelijk te maken [ADC-4255082]. Zie Fout bij opslaan als Adobe PDF | macOS Mojave 10.14 voor meer informatie en een tijdelijke oplossing.
  • Het afdrukvoorbeeld is mogelijk niet zichtbaar in het afdrukvenster van Acrobat (Bestand > Afdrukken) [ADC-4254093].

Office PDFMaker

Portfolio

Web Capture