Wanneer u het tekengereedschap gebruikt om een opmerking in Acrobat DC of Acrobat Reader DC toe te voegen, verschijnt er een grens op de eerste opmerking.

Oplossing

Gebruik de onderstaande registersleutel in Windows of het plist-bestand op macOS om het probleem op te lossen.

De registerfix toepassen op Windows

1. Sluit de Acrobat DC-/Acrobat Reader DC-toepassing als deze al wordt uitgevoerd.

2. Download het toepasselijke bestand en sla het op.

Downloaden

3. Pak de inhoud (.reg-bestand) uit naar het bureaublad.

4. Zorg ervoor dat u beheerdersrechten hebt. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op het .reg-bestand en selecteer Samenvoegen.

Het plist-bestand toepassen op macOS

1. Sluit de Acrobat DC-/Acrobat Reader DC-toepassing als deze al wordt uitgevoerd.

2. Download het toepasselijke bestand en sla het op.

Downloaden

3. Pak de inhoud (plist-bestand) uit naar het bureaublad.

4. Kopieer het plist-bestand naar de map /Library/Application Support/Adobe/Acrobat/DC/Preferences. Voer uw Mac-beheerderswachtwoord in als u hierom wordt gevraagd.