Probleem: Acrobat loopt vast wanneer op het pictogram Bijvoegen bij e-mail wordt geklikt

Wanneer u een PDF aan een e-mail probeert toe te voegen met het pictogram Bijvoegen bij e-mail in Acrobat DC op macOS Mojave, loopt Acrobat vast met de volgende foutmelding: "Acrobat Pro DC is onverwachts afgesloten".

Acrobat loopt vast wanneer op het pictogram Bijvoegen bij e-mail wordt geklikt

Dit kan om een van de volgende redenen gebeuren:

• Onvoldoende machtigingen voor de map SendMail
  • De map SendMail is beschadigd

Oplossing

Probeer de volgende stappen om het probleem op te lossen:

1. Klik in de menubalk op het bureaublad op Ga >Ga naar map.

Ga naar Ga > Ga naar map
  2. Voer in het tekstvak van het dialoogvenster Ga naar map het volgende in: /private/var. Klik vervolgens op GA.

Ga naar de map
  3. Zoek in het zoekvak in de rechterbovenhoek van het dialoogvenster naar SendMail. (Zorg ervoor dat u de map 'Var' selecteert, anders vindt u deze mogelijk niet.)

Zoeken naar de map SendMail
  4. Verplaats de map SendMail naar de prullenbak.

5. Sluit Acrobat en start het opnieuw op. (Acrobat zal de map SendMail opnieuw maken, wat het probleem zou moeten verhelpen.)