Probleem: Acrobat-gebruikersinterface wordt niet weergegeven bij opstarten op Mac

Wanneer u probeert een document in Acrobat DC op Mac te openen, wordt het Acrobat-pictogram weergegeven in de dock, maar de gebruikersinterface is niet zichtbaar.

Mogelijke reden: dit probleem kan zich voordoen als u meerdere monitors gebruikt.

Oplossing: selecteer de functie Zoomen in het menu Venster van Acrobat of verwijder externe monitors

Probeer een van de volgende tussenoplossingen in de volgorde waarin ze worden weergegeven om het probleem te verhelpen.

Tussenoplossing 1: Selecteer Zoomen in het menu Venster van Acrobat

1. Open een PDF-bestand in Acrobat DC. Het Acrobat DC-pictogram wordt weergegeven in de dock.

Acrobat DC-pictogram in de dock
  2. Acrobat DC-menu's worden bovenaan weergegeven, zoals Bestand, Weergave, Bewerken, Venster en Help.

Acrobat-menu
  3. Klik in het menu Venster op Zoomen.

Het menu Venster

De Acrobat-gebruikersinterface wordt op de voorgrond weergegeven.

Tussenoplossing 2: Externe beeldschermen verwijderen

• Verwijder alle externe monitors. De Acrobat-gebruikersinterface wordt op de voorgrond weergegeven.