Als de hardware en het besturingssysteem van uw computer ondersteuning bieden voor de aanraakfunctie, kunt u door een afbeelding schuiven en erop inzoomen. U kunt ook tikken om uw foto's in de Organizer en in de modus Snel bewerken te zoeken, te sorteren en te verbeteren. Multi-aanraking wordt ondersteund in alle drie de modi: Snel, Met instructies en Expert.

Tikken

Hiermee bladert u verticaal of horizontaal door de afbeelding. Raak het scherm aan met een vinger (twee vingers op het trackpad voor een Mac) en verplaats de vinger omhoog of omlaag, en naar links of naar rechts.

Knijpbewegingen

Hiermee zoomt u in of uit op de afbeelding. Als u wilt uitzoomen, plaatst u twee vingers op de afbeelding (trackpad op een Mac) en maakt u een knijpbeweging. En als u wilt inzoomen, maakt u een knijpbeweging en haalt u de twee vingers bij elkaar vandaan.

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid