Geaccentueerde randen

Hiermee accentueert u de randen van een afbeelding. Als voor de helderheid van de rand een hoge waarde wordt ingesteld, lijken de accenten op wit krijt. Als een lage waarde wordt ingesteld, lijken de accenten op zwarte inkt. U kunt de breedte en helderheid van de randen, alsmede de vloeiendheid instellen.

Hoeklijn

Met dit filter schildert u een afbeelding opnieuw met diagonale lijnen. De lijnen in de lichtere gebieden van de afbeelding lopen in de tegengestelde richting van de lijnen in de donkere gebieden U kunt het evenwicht tussen de richting van de penseelstreken, de lengte van de lijnen en de scherpte instellen.

Arcering

Met dit filter behoudt u de details en kenmerken van de oorspronkelijke afbeelding, maar voegt u structuur toe en maakt u de randen van de gekleurde gebieden in de afbeelding ruwer door potloodarcering na te bootsen. U kunt de lengte, scherpte en sterkte van de lijnen instellen (het aantal arceringen dat wordt toegepast).

Donkere lijnen

Hiermee maakt u de donkere gebieden in een afbeelding zwarter met korte, beheerste lijnen en tekent u de lichtere gebieden in de laag met lange, witte lijnen. U kunt de balans tussen de lijnen en het intensiteitsniveau voor zwart en wit instellen.

Inktomtrek

Met het filter Inktomtrek tekent u een afbeelding opnieuw in pen en inkt met fijne, dunne lijnen over de oorspronkelijke details. U kunt de lengte van de lijnen en het intensiteitsniveau voor donkere en lichte gebieden instellen.

Spetters

Met dit filter krijgt u het effect van airbrushspetters. U kunt de straal en de vloeiendheid instellen.

Sproeilijn

Hiermee tekent u een laag opnieuw, waarbij de dominante kleuren met hoekige sproeilijnen in kleur worden getekend. U kunt de lengte van de lijnen, de straal en de richting van de lijnen instellen.

Sumi-e

Met dit filter tekent u een laag opnieuw in een Japanse stijl, alsof u met een nat penseel met zwarte inkt op rijstpapier tekent. Dit resulteert in zachte, vage randen met veel zwart. U kunt de breedte en druk van de lijnen en het contrast instellen.