Bewerken met instructies: Deelvenster Delen

Het deelvenster Delen wordt rechts van uw afbeelding weergegeven. In dit deelvenster kunt u de afbeelding op dezelfde locatie opslaan of opslaan als een andere afbeelding. U kunt de afbeelding overbrengen naar de weergave Snel bewerken of Expertbewerking. U kunt een afbeelding ook delen op Flickr of Twitter.

Opslaan (Opslaan/Opslaan als)

 

  • Sla uw bewerkte afbeelding op in een map op uw computer. Als u de bewerkingen nog niet eerder hebt opgeslagen, wordt u gevraagd om een map op uw computer te kiezen waar u de afbeelding wilt opslaan.
  • Gebruik de optie Opslaan als om de bewerkte afbeelding in een andere map of onder een andere naam op te slaan.
  • In het dialoogvenster JPEG-opties kunt u enkele geavanceerde opties voor het opmaken van de afbeelding selecteren. Als u geen speciale wijzigingen wilt aanbrengen, klikt u op OK om de standaardinstellingen te accepteren.

Ga door met het bewerken (in Snel/in Expert)

 

  • Open de afbeelding in de vensters Snel bewerken of Expertbewerking. Dit betekent dat u bewerkingen in het venster Bewerken met instructies kunt doorvoeren en vervolgens in de vensters Snel en Expert meer aanpassingen kunt maken.

Delen (Flickr/Twitter)

 

  • Deel de afbeelding die u net hebt bewerkt met uw familie en vrienden op Twitter. Of upload uw afbeeldingen naar Flickr, waar u fotoalbums kunt maken die u kunt delen.

Opmerking: Voor Flickr en Twitter vraagt Photoshop Elements u om een eenmalige verificatie voor elke app of site die toegang moet hebben tot uw foto's om ze te kunnen delen.

Adobe-logo

Aanmelden bij je account