Gældende rolle: Slutbrugere

stock entitlement-01

Som en del af en organisation, der har købt Adobe Stock for enterprise, deler du en samlet kvote af kreditter, der bestemmes af din administrator i Admin Console.

Bemærk:

Afhængigt af Enterprise-tilbuddet kan du have forskellige typer kreditter:

Standardkreditter bruges udelukkende til at licensere standardbilleder (fotos, billeder, illustrationer).

Universelle kreditter bruges til at licensere enhver type aktiv (herunder f.eks. standardbilleder, HD-/4K-videoer, billeder i Premium-samlinger, skabeloner, 3D-aktiver m.m.).

Premium-kreditter bruges til at licensere enhver type aktiv med undtagelse af standardbilleder (herunder f.eks. HD-/4K-videoer, billeder i Premium-samlinger, skabeloner og 3D-aktiver).

Når du eller en anden bruger af en produktprofil for Adobe Stock licenserer et aktiv, kan aktivet downloades af enhver bruger i organisationen, uden at det skal licenseres igen. Du kan i din Licenshistorik se alle de Adobe Stock-aktiver, der er licenseret af organisationen. Du kan også se aktiver, der allerede er licenseret af enhver af organisationens brugere, på søgeresultatsiderne og i Creative Cloud-programmerne. Disse er markeret med et Licenseret-mærke.

LicensedBadge
Licenseret-mærket på Adobe Stock

LicensedBadgeApps
Licenseret-mærket i CC-apps

Bemærk:

Afhængigt af de indstillinger, som din administrator har valgt i Admin Console, kan du:

• Få adgang til HD-forhåndsvisninger, der ikke har vandmærke
  • Angive nogle obligatoriske og valgfri referencer, når du licenserer stockaktiver
  • Ikke kunne licensere visse aktivtyper

ReferencesModal
Licensreferencer-formularen

Når du har nået downloadgrænsen for den produktprofil, du er medlem af, kan du ikke licensere flere aktiver. Overvej at kontakte din administrator for at øge downloadgrænsen for produktprofilen.

Vigtige overvejelser

På Adobe Stock-webstedet kan du vælge din brugsretvisning i følgende scenarier:

• Når du første gang logger på Adobe Stock
  • Hvis du også har en personlig brugsret eller team-brugsret til Adobe Stock
  • Hvis du er tilknyttet flere produktprofiler for Adobe Stock (inden for samme organisation eller via flere organisationer)
identity menu
Identitetsmenu fra Adobe Stock

Bemærk:

Når du er logget på Adobe Stock-webstedet med et Enterprise ID eller Federated ID, kan du ikke skifte til dine personlige konti eller teamkonti. Du kan logge ud og logge ind igen med dit Adobe ID.

Overvejelser i forbindelse med Creative Cloud Libraries

Brugere, der har brugsret til Creative Cloud for enterprise med tjenester, kan gøre en af følgende:

• Gemme forhåndsvisninger af Adobe Stock-aktiver og licenserede filer på computeren
  • Gemme forhåndsvisninger af Adobe Stock-aktiver og licenserede filer i deres biblioteker og drage fordel af arbejdsforløbet for integration

Brugere, der ikke har adgang til lagring, eller som har nået kapacitetsgrænsen, kan kun gemme forhåndsvisninger af Adobe Stock-aktiver og licenserede filer på computeren.