Creative Cloud ‑sovellusten lataus- ja asennusohjeet

laptop-download

Creative Cloud -sovellukset ladataan Creative Cloud -verkkosivustolta. Napsauta latauspainiketta, kirjaudu sisään, valitse sovellus ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Tarvitsetko sopimukseen liittyviä ohjeita?

Ostin väärän sopimuksen. Kuinka vaihdan tilausta?

Opi vaihtamaan toiseen Adobe-sopimukseen tai muuttamaan nykyisen tilauksesi tallennustilaa tai laskutustiheyttä.

Miksi minun on kirjauduttava sisään Creative Cloud ‑sovellusten käyttöä varten?

Sinun on ajoittain kirjauduttava sisään käyttöoikeuksien tarkistamista varten: kuukausittaisen tilauksen hankkineiden jäsenten 30 päivän välein ja vuositilauksen hankkineiden jäsenten 99 päivän välein. Lisäksi sinun on kirjauduttava sisään, kun lataat tai päivität Creative Cloud -sovelluksia. Lisätietoja on artikkelissa Adoben sovellusten aktivointi kirjautumalla sisään.

Voinko asentaa Creative Cloud ‑sovellukset toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa Creative Cloud -sovellukset enintään kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Miten saan laskun?

Voit tulostaa laskun Adobe.com olevalta tililtäsi. Lisätietoja saat artikkelista Adoben laskun etsiminen ja tulostaminen.