Voit aloittaa Creative Cloud ‑sovellusten käytön toimimalla alla olevien ohjeiden mukaan.

Creative Cloud ‑sovellusten lataus- ja asennusohjeet

laptop-download

Aloita sovellusten lataaminen valitsemalla alta Lataa Creative Cloud ‑sovellukset. Kirjaudu sisään ja asenna sovellukset näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti. (Ei huolta, jos aloitat lataamisen maksuttoman kokeiluversion sivulta. Kun olet kirjautunut, lataat automaattisesti tilaukseesi sisältyvän version.)

Jäsenyyteen liittyvä tuki

Unohditko Adobe ID:n tai salasanasi?

Adobe ID on sähköpostiosoite, jota käytit aloittaessasi kokeilun tai ostaessasi sovelluksen tai jäsenyyden. Etsi ratkaisuja yleisiin Adobe ID:tä ja kirjautumista koskeviin ongelmiin.

Miksi minun on kirjauduttava sisään Creative Cloud ‑sovellusten käyttöä varten?

Sinun on kirjauduttava sisään säännöllisesti lisenssin tarkistamiseksi – kuukausittaiset jäsenet 30 päivän välein ja vuosittaiset jäsenet 99 päivän välein. Sinun on kirjauduttava sisään myös silloin, kun haluat ladata tai päivittää Creative Cloud ‑sovellukset. Lisätietoja on kohdassa Kirjautuminen sisään ja ulos Creative Cloud -sovellusten aktivointia tai aktivoinnin poistamista varten.

Voinko asentaa Creative Cloud ‑sovellukset toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa Creative Cloud ‑sovellukset enintään kahteen tietokoneeseen. Jos haluat asentaa ne kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa ne käytöstä toisessa aiemmista koneista. Lisätietoja on Creative Cloud ‑sovellusten aktivointia ja aktivoinnin poistamista koskevalla sivulla.

Miten saan laskun?

Voit tulostaa laskun tililtäsi osoitteessa Adobe.com. Lisätietoja on kohdassa Maksukuitin tai laskun tulostaminen.