Käyttöopas Peruuta

Tiedostojen synkronointi pilvitallennustilan avulla

1. Creative Cloudin käyttöopas
  2. Creative Cloudin esittely
    1. Yleisiä kysymyksiä | Creative Cloud
    2. Creative Cloudin järjestelmävaatimukset
  3. Lataus, asennus, määritys ja päivitys
    1. Creative Cloud ‑sovellusten lataaminen
    2. Creative Cloud ‑sovellusten avaaminen
    3. Käynnistys-työtila
    4. Creative Cloud ‑sovellusten päivittäminen
    5. Creative Cloud ‑sovellusten kielen vaihtaminen
    6. Creative Cloud -tietokonesovelluksen asennuksen poistaminen
    7. Creative Cloud ‑sovellusten asennuksen poistaminen tai poistaminen
  4. Tilin hallinta
    1. Creative Cloud ‑kokeiluversion muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi
    2. Adobe-salasanan vaihtaminen
    3. Adobe-sopimuksen muuttaminen
    4. Luottokortin ja laskutusosoitteen päivittäminen
    5. Adoben laskun tarkasteleminen, lataaminen tai lähettäminen sähköpostitse
    6. Epäonnistuneen tai maksamattoman maksun korjaaminen
    7. Adoben kokeilujakson tai tilauksen peruuttaminen
  5. Creative Cloud ‑palvelut
    1. Adobe Stockin käyttäminen Creative Cloud ‑sovelluksissa
    2. Adobe Fontsin käyttäminen Creative Cloud ‑sovelluksissa
    3. Creative Cloud Market ei ole enää saatavana
  6. Yhteistyö- ja tallennuspalvelut
    1. Mitä pilvidokumentit ovat?
    2. Pilvidokumentit | Yleisiä kysymyksiä
    3. Pilvidokumenttien luominen tai tiedostojen muuntaminen pilvidokumenteiksi
    4. Pilvidokumenttien määrittäminen offline-käyttöä varten
    5. Palaaminen pilvidokumentin aikaisempaan versioon
    6. Työsi jakaminen tarkistamista varten
    7. Miksi en näe pilvidokumenttejani offline-tilassa?
    8. Creative Cloud ‑kirjastot
    9. Yhteistyö Creative Cloud -kirjastojen ja kansioiden parissa
    10. Yhteistyön usein kysytyt kysymykset
    11. Tiedostojen synkronointi pilvitallennustilan avulla
    12. Käytettävissä olevan pilvitallennustilan selvittäminen
    13. Synkronointiasetusten määrittäminen
  7. Creative Cloud -mobiilisovellukset
    1. Yleisiä kysymyksiä | Mobiilisovellukset
    2. Adobe Creative Cloud for mobile
  8. Yritykset ja työryhmät
    1. Yritykset – Opettelu & tuki
    2. Työryhmät – Opettelu & tuki
    3. Pika-aloitusopas työryhmän jäsenille

Ota selvää, miten voit synkronoida Creative Cloud ‑tiedostoja, jos haluat käyttää ja käsitellä projektejasi eri laitteissa tai tietokoneissa.

Mitä on tiedostojen synkronointi?

Pilvitallennustila synkronoi tiedostot, kansiot, Creative Cloud ‑kirjastot ja resurssit yhdistettyjen laitteiden kesken Creative Cloud ‑tilisi kautta. Creative Cloud Files ‑kansiossa käytettävissä olevat tiedostot synkronoidaan automaattisesti Creative Cloud ‑sivustoon. Vastaavasti Creative Cloud ‑sivuston Synkronoidut tiedostot -osioon tai mobiilisovellukseen lähetetty tiedosto synkronoidaan tietokoneessa olevaan Creative Cloud Files ‑kansioon.

Synkronoituja tiedostoja voidaan tarkastella suoraan Adoben alkuperäisissä tiedostomuodoissa ilman, että niitä tarvitsisi ladata tai tarkastella itse Creative Cloud ‑sovelluksissa.

Tiedostojen tallentaminen pilveen

Synkronoi tiedostot automaattisesti tallentamalla ne suoraan Creative Cloud Files ‑kansioon.

1. Käynnistä Creative Cloud ‑sovellus.

2. Luo tiedosto tai avaa olemassa oleva tiedosto.

3. Valitse Tiedosto > Tallenna, jos kyseessä on uusi tiedosto, tai Tiedosto > Tallenna nimellä, jos kyseessä on olemassa oleva tiedosto.

Erikoismerkit

Tiedostonimiä, joissa on erikoismerkkejä, kuten |, ", ?, <, >, /, * tai :, ei synkronoida. Varatun nimisiä tiedostoja, kuten AUX tai Com1, ei myöskään synkronoida. Jos saat virhesanoman, nimeä resurssitiedosto uudelleen, jotta voit synkronoida sen Creative Cloudiin. Lisätietoja saat artikkelista Virhe: Resursseja ei voi synkronoida.

4. Siirry Creative Cloud Files ‑kansioon ja tallenna tiedosto sinne. Tiedostot synkronoidaan automaattisesti Creative Cloud ‑tilisi kanssa.

Creative Cloud Files ‑kansio
    Creative Cloud Files ‑kansio

Creative Cloud ‑sovellukset, kuten Adobe Aero, Adobe Fresco, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator ja Adobe XD, antavat sinun tallentaa tiedostosi pilvidokumentteina. Pilvidokumenttien tapauksessa muutokset tallennetaan pilveen reaaliajassa. Lue lisää pilvidokumenteista.

Olemassa olevien tiedostojen siirtäminen pilveen

Pidä kaikki resurssit yhdessä. Voit tallentaa pilvitallennustilaan kaiken tyyppisiä tiedostoja, myös muita kuin Creative Cloud ‑sovelluksilla luotuja tiedostoja.

1. Valitse Synkronoidut tiedostot ‑välilehden oikeassa yläkulmassa oleva Lähetä tiedostoja ‑kuvake .

Lähetä resursseja Creative Cloud ‑sivustoon

2. Valitse tietokoneesta tiedostoja, jotka haluat lähettää, ja valitse Avaa.

Lähetetyt tiedostot synkronoidaan automaattisesti Creative Cloud ‑sivuston Synkronoidut tiedostot ‑välilehteen.

Tiedostojen synkronoinnin tilan tarkistaminen

Tarkista synkronoitujen tiedostojen tila Creative Cloud ‑tietokonesovelluksella.

1. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus. (Valitse Windowsin työkalurivillä tai macOS:n valikkopalkissa oleva -kuvake.)

2. Valitse oikeasta yläkulmasta Pilvitoiminta-kuvake .

Pikavalikossa näkyy Creative Cloud ‑tiedostojen synkronoinnin tila.

Tarkista Creative Cloud ‑tiedostojen synkronoinnin tila

Tiedostojen etsintä ja hallinta

Voit käyttää ja hallita tiedostojasi Creative Cloud ‑sivustossa.

1. Siirry tiedostosi sisältävään välilehteen:

• Pilvidokumentit: tiedostot, jotka on luotu Adobe Aerolla, Adobe Frescolla, XD:llä, Illustratorilla ja Photoshopilla (jos olet tallentanut tiedostot pilvidokumentteina).
    • Julkaistut linkit: tiedostot, jotka on luotu ja jaettu Adobe Aerosta, Dimensionista, XD:stä ja InDesignista.
    • Synkronoidut tiedostot: Tiedostot, jotka olet tallentanut Creative Cloud Files -kansioon tai ladannut suoraan Creative Cloud -verkkosivuston Synkronoidut tiedostot -kansioon.
    • Mobiililuomukset: tiedostot, jotka on luotu Creative Cloud ‑mobiilisovelluksilla.
  2. Valitse tiedosto ja sitten Lisää vaihtoehtoja -kuvake , niin voit tarkastella, mitä tiedostolla voi tehdä. Voit jakaa, siirtää, kopioida, ladata ja poistaa tiedostoja sekä nimetä ne uudelleen. (Voit jopa lähettää sen uuden version.)

Valitse Lisää toimintoja -kuvake

Pääset Creative Cloud ‑tietokonesovelluksesta Creative Cloud Files ‑kansioon siirtymällä Tiedostot-välilehteen ja valitsemalla vasemmasta alakulmasta Avaa synkronointikansio. Kun kansio on avautunut, voit lähettää tiedostosi suoraan synkronoidaksesi ne Creative Cloud ‑tilisi kanssa. (Jos käytät Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen aikaisempaa versiota, valitse Tiedostot > Avaa kansio.)