Ota selvää, miten voit synkronoida Creative Cloud ‑tiedostoja, jos haluat käyttää ja käsitellä projektejasi eri laitteissa tai tietokoneissa.

Mitä on tiedostojen synkronointi?

Pilvitallennustila synkronoi tiedostot, kansiot, Creative Cloud ‑kirjastot ja resurssit yhdistettyjen laitteiden kesken Creative Cloud ‑tilisi kautta. Creative Cloud Files ‑kansiossa käytettävissä olevat tiedostot synkronoidaan automaattisesti Creative Cloud ‑sivustoon. Vastaavasti Creative Cloud ‑sivustoon tai mobiilisovellukseen lähetetty tiedosto synkronoidaan tietokoneessa olevaan Creative Cloud Files ‑kansioon.

Synkronoituja tiedostoja voidaan tarkastella suoraan Adoben alkuperäisissä tiedostomuodoissa ilman, että niitä tarvitsisi ladata tai tarkastella itse Creative Cloud ‑sovelluksissa.

Tiedostojen tallentaminen pilveen

Synkronoi tiedostot automaattisesti tallentamalla ne suoraan Creative Cloud Files ‑kansioon.

1. Käynnistä Creative Cloud ‑sovellus.

2. Luo tiedosto tai avaa olemassa oleva tiedosto.

3. Valitse Tiedosto > Tallenna, jos kyseessä on uusi tiedosto, tai Tiedosto > Tallenna nimellä, jos kyseessä on olemassa oleva tiedosto.

Erikoismerkit

Tiedostonimiä, joissa on erikoismerkkejä, kuten |, ", ?, <, >, /, * tai :, ei synkronoida. Varatun nimisiä tiedostoja, kuten AUX tai Com1, ei myöskään synkronoida. Jos saat virhesanoman, nimeä resurssitiedosto uudelleen, jotta voit synkronoida sen Creative Cloudiin. Lisätietoja saat artikkelista Virhe: Resursseja ei voi synkronoida.

4. Siirry Creative Cloud Files ‑kansioon ja tallenna tiedosto sinne. Tiedostot synkronoidaan automaattisesti Creative Cloud ‑tilisi kanssa.

Creative Cloud Files ‑kansio
    Creative Cloud Files ‑kansio

Creative Cloud ‑sovellukset, kuten Adobe Aero, Fresco, Photoshop, Illustrator ja XD, antavat sinun tallentaa tiedostosi pilvidokumentteina. Pilvidokumenttien tapauksessa muutokset tallennetaan pilveen reaaliajassa.

Olemassa olevien tiedostojen siirtäminen pilveen

Pidä kaikki resurssit yhdessä. Voit tallentaa pilvitallennustilaan kaiken tyyppisiä tiedostoja, myös muita kuin Creative Cloud ‑sovelluksilla luotuja tiedostoja.

1. Valitse Synkronoidut tiedostot ‑välilehdestä Valitse tiedostot ‑kuvake .

Lähetä resursseja Creative Cloud ‑sivustoon
  2. Valitse tietokoneesta tiedostoja, jotka haluat lähettää, ja valitse Avaa.

Lähetetyt tiedostot synkronoidaan automaattisesti Creative Cloud ‑sivuston Synkronoidut tiedostot ‑välilehteen.

Tiedostojen synkronoinnin tilan tarkistaminen

Tarkista synkronoitujen tiedostojen tila Creative Cloud ‑tietokonesovelluksella.

1. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus. (Valitse Windowsin työkalurivillä tai macOS:n valikkopalkissa oleva -kuvake.)

2. Valitse oikeasta yläkulmasta Pilvitoiminta-kuvake .

Pikavalikossa näkyy Creative Cloud ‑tiedostojen synkronoinnin tila.

Tarkista Creative Cloud ‑tiedostojen synkronoinnin tila

Tiedostojen etsintä ja hallinta

Voit käyttää ja hallita tiedostojasi Creative Cloud ‑sivustossa.

1. Siirry tiedostosi sisältävään välilehteen:

• Synkronoidut tiedostot: tiedostot, jotka olet tallentanut Creative Cloud Files ‑kansioon.
    • Pilvidokumentit: tiedostot, jotka on luotu Adobe Aerolla, Adobe Frescolla, XD:llä, Illustratorilla ja Photoshopilla (jos olet tallentanut tiedostot pilvidokumentteina).
    • Mobiililuomukset: tiedostot, jotka on luotu Creative Cloud ‑mobiilisovelluksilla.
  2. Valitse tiedosto ja sitten Lisää vaihtoehtoja -kuvake , niin voit tarkastella, mitä tiedostolla voi tehdä. Voit jakaa, siirtää, kopioida, ladata ja poistaa tiedostoja sekä nimetä ne uudelleen. (Voit jopa lähettää sen uuden version.)

Valitse Lisää toimintoja -kuvake

Jos haluat avata Creative Cloud Files ‑kansion Creative Cloud ‑tietokonesovelluksesta, siirry Työsi-välilehteen ja valitse vasemmasta sivupalkista Työsi-linkin kuvake . Valitse sitten Avaa synkronointikansio. Kun kansio on auki, voit lähettää tiedostosi suoraan synkronoidaksesi ne Creative Cloud ‑tilisi kanssa. (Jos käytät Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen aikaisempaa versiota, valitse Tiedostot > Avaa kansio.)