Koskee roolia: loppukäyttäjät

stock entitlement-01

Adobe Stock for enterprisen ostaneen organisaation jäsenenä sinulla on Admin Consolessa käytettävissäsi hallinnoijasi määrittämä krediittikiintiö.

Huomautus:

Yrityksen sopimuksesta riippuen käytettävissä voi olla erityyppisiä krediittejä:

vakiokrediittejä, joilla voi lisensoida vain vakiokuvia (valokuvia, kuvia ja kuvituskuvia)

yleisiä krediittejä, joilla voi lisensoida minkä tahansa tyyppisiä resursseja (muun muassa vakiokuvia, HD/4K-videoita, maksullisia kokoelmakuvia, malleja ja 3D-resursseja, niihin kuitenkaan rajoittumatta)

maksullisia krediittejä, joilla voi lisensoida vakiokuvia lukuun ottamatta minkä tahansa tyyppisiä resursseja (muun muassa HD/4K-videoita, maksullisia kokoelmakuvia, malleja ja 3D-resursseja, niihin kuitenkaan rajoittumatta).

Kun sinä tai toinen Adobe Stock ‑tuoteprofiilin käyttäjä lisensoi resurssin, kuka tahansa organisaation käyttäjä voi lisensoida kyseisen resurssin lisensoimatta sitä uudelleen. Käyttöoikeushistoriassasi näet kaikki organisaatiosi lisensoimat Adobe Stock -resurssit. Näet myös organisaation muiden käyttäjien lisensoimat resurssit hakutulossivuilla ja Creative Cloud ‑sovelluksissa Lisensoitu-merkillä merkittyinä.

LicensedBadge
Adobe Stockin Lisensoitu-merkki

LicensedBadgeApps
CC-sovellusten Lisensoitu-merkki

Huomautus:

Admin Consolen hallinnoijan valitsemista asetuksista riippuen

• voit käyttää vesileimattomia HD-esikatselukuvia
  • voit antaa pakollisia ja vapaaehtoisia viitetietoja kuvapankkiresursseja lisensoitaessa
  • et ehkä voi lisensoida tiettyjä resurssityyppejä.

ReferencesModal
Käyttöoikeuksien viitetiedot -lomake

Kun saavutat sen tuoteprofiilin latausrajoituksen, jonka jäsen olet, et enää voi lisensoida uusia resursseja. Harkitse yhteydenottoa hallinnoijaan, joka voi nostaa tuoteprofiilin latausrajoitusta.

Tärkeitä huomioitavia seikkoja

Voit valita Adobe Stock ‑sivustossa oikeutusnäkymän seuraavissa tilanteissa:

• kun kirjaudut ensimmäisen kerran Adobe Stockiin
  • jos sinulla on Adobe Stockiin myös henkilö- tai työryhmäkohtaisia oikeuksia
  • jos kuulut useisiin Adobe Stock ‑tuoteprofiileihin (samassa organisaatiossa tai useissa organisaatioissa).
identity menu
Adobe Stockin tunnistetietovalikko

Huomautus:

Kun olet kirjautunut Adobe Stock ‑verkkosivustoon Enterprise ID- tai Federated ID ‑tunnuksella, et voi siirtyä suoraan henkilökohtaiselle tai työryhmäkohtaiselle tilillesi. Voit kirjautua ulos ja uudelleen sisään Adobe ID ‑tunnuksella.

Creative Cloud ‑kirjastoihin liittyviä huomioitavia seikkoja

Käyttäjät, joilla on oikeudet palveluita sisältävän Creative Cloud for enterprisen käyttöön, voivat

• tallentaa Adobe Stock ‑resurssien esikatselukuvia ja lisensoituja tiedostoja tietokoneeseen
  • tallentaa Adobe Stock ‑resurssien esikatselukuvia ja lisensoituja tiedostoja kirjastoihin sekä hyödyntää integrointityönkulkua.

Käyttäjät, joilla ei ole oikeutta tallennustilan käyttöön tai joiden tallennustila on täynnä, voivat tallentaa Adobe Stock ‑resurssien esikatselukuvia ja lisensoituja tiedostoja vain tietokoneeseen.