Følg trinnene nedenfor for å komme i gang med Premiere Pro-programvaren.

Laste ned og installere

laptop-download

Klikk på Last ned Premiere Pro nedenfor for å begynne å laste ned Premiere Pro. Følg instruksjonene på skjermen for å logge på og installere. (Ikke bry deg om at siden for gratis prøveversjoner åpnes først. Du laster ned abonnementsversjonen når du logger på.)

Hjelp med medlemskapet ditt

Glemt Adobe ID eller passord?

Adobe ID-en din er e-postadressen du brukte den første gangen du startet en prøveversjon eller kjøpte en Adobe-app eller et medlemskap. Finne løsninger på vanlige problemer med Adobe ID og pålogging.

Hvorfor må jeg logge på for å bruke Premiere Pro?

Du må logge på med jevne mellomrom for å validere lisensen. Månedsbaserte medlemskap krever pålogging hver 30. dag, mens årsmedlemskap krever pålogging hver 99. dag. Du må også logge på når du skal laste ned eller oppdatere Premiere Pro. Du finner mer informasjon under Aktivere og deaktivere Adobe Creative Cloud-apper.

Kan jeg installere Premiere Pro på en annen datamaskin?

Du kan installere Premiere Pro og andre Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Creative Cloud-apper.

Hvor finner jeg fakturaen min?

Du kan skrive ut fakturaer fra kontoen din på Adobe.com. Du finner mer informasjon under Skrive ut en kvittering eller faktura.