Adobe fortsätter samarbeta med branschens tredjepartsutvecklare. I denna artikel finns en lista över några av dessa leverantörer.

Förutom distributionsleverantörerna har Munki-projektet en särskild sida för distribution av Adobe® Creative Suite® 6 med hjälp av Adobe Application Manager Enterprise Edition.

Sök på leverantörernas webbplatser efter den senaste dokumentationen och efter dokumentation om hur du distribuerar Adobe-produkter med hjälp av deras verktyg.

• JAMF Software

http://www.jamfsoftware.com

• Absolute Software

http://www.absolute.com/

• Filewave

http://www.filewave.com

• Munki

http://code.google.com/p/munki/wiki/MunkiAndAdobeCS6

• Symantec

http://www.symantec.com