Du kan gemme og åbne Dropbox-filer, når du arbejder i Acrobat eller Acrobat Reader på din computer.

Tilføj din Dropbox-konto, og få adgang til dine filer

1. Vælg Start > Tilføj konto, og klik derefter på knappen Tilføj for Dropbox.

Dialogboksen Logon vises.

Log på Dropbox
  2. Angiv mailadressen og adgangskoden til din Dropbox-konto, og klik derefter på Log på.

3. Klik på Tillad i bekræftelsesdialogboksen.

Bekræftelse for at føje din Dropbox-konto til Acrobat eller Reader

Kontoen tilføjes i venstre rude under sektionen Filer. Der vises en liste med filer/mapper. Alle de handlinger, der gælder for den valgte filtype, er tilgængelige i højre side. De er også tilgængelige fra en brugerdefineret dialogboks til åbning/lagring.

Dine Dropbox-filer i startvisningen

Bemærk:

Kommandoer til søgning, sortering og filtrering er ikke tilgængelige i startvisningen for Dropbox-filer.

Fjern din Dropbox-konto

1. I startvisningen skal du klikke på ikonet Rediger/blyant ud for Filer.

Knappen Rediger til onlinekonti
  2. Klik på krydsikonet ud for den konto, du vil fjerne, og klik derefter på OK ud for Filer.

Indstillinger for Markér og udfør for at fjerne en konto