Du kan nemt få adgang til og gemme filer fra din Google Drev-konto, mens du arbejder i Acrobat DC på dit skrivebord.

Tilføj din Google Drev-konto i Acrobat DC, og få adgang til filer

1. Vælg Hjem > Tilføj en konto, og klik derefter på knappen Tilføj for Google Drev. Dialogboksen Login vises.

a.) Angiv Google-kontoens mailadresse, og klik på Næste.

Log ind med din Google-konto

b.) Angiv kontoens adgangskode, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto

2. Klik på Tillad i bekræftelsesdialogboksen.

Bekræftelse af at tilføje din Google Drev-konto med Acrobat

Kontoen tilføjes i den venstre rude under sektionen Filer, og listen over filer/mapper vises i den højre rude. Nu er alle de handlinger, der gælder for den valgte filtype, tilgængelige for dig her. De er også tilgængelige fra en brugerdefineret dialogboks til åbning/lagring.

Dine Google Drev-filer i startvisningen

Fjern din Google Drev-konto fra Acrobat DC

1. I startvisningen skal du klikke på ikonet Rediger/blyant ud for Filer.

Knappen Rediger til onlinekonti
  2. Klik på krydsikonet ud for den konto, du vil fjerne, og klik derefter på Fjern i bekræftelsesdialogboksen.

Klik på krydset for at fjerne kontoen