Nu kan du nemt gemme og åbne filer fra din private eller arbejdsrelaterede Box-konto, når du arbejder i Acrobat eller Acrobat Reader på din computer.

Tilføj din Box-konto, og få adgang til dine filer

1. Vælg Start > Tilføj konto, og klik derefter på knappen Tilføj for Box. (Alternativt kan du også tilføje en konto fra den tilpassede dialogboks gem/åbn.)

Dialogboksen Log ind vises.

Log på OneDrive
  2. Angiv mailadressen og adgangskoden til din Box-konto, og klik derefter på Godkend.

3. Klik på Giv adgang til Box i bekræftelsesdialogboksen.

Giv adgang til Box

Kontoen tilføjes i venstre rude under sektionen Filer. Der vises en liste med filer/mapper. Alle de handlinger, der gælder for den valgte filtype, er tilgængelige i højre side. De er også tilgængelige fra en brugerdefineret dialogboks til åbning/lagring.

Dine Box-filer i startvisningen

Bemærk:

Kommandoer til søgning, sortering og filtrering er ikke tilgængelige i startvisningen for Box-filer.

Fjern din Box-konto

1. I startvisningen skal du klikke på ikonet Rediger/blyant ud for Filer.

Knappen Rediger til onlinekonti
  2. Klik på krydsikonet ud for den konto, du vil fjerne, og klik derefter på OK ud for Filer.

Indstillinger for Markér og udfør for at fjerne en konto