Adobe Acrobat til Outlook

Inden du går i gang

Vi udruller en ny og mere intuitiv produktoplevelse. Hvis den skærm, der vises her, ikke passer til din produktgrænseflade, skal du vælge hjælp til din nuværende oplevelse.

I den nye oplevelse vises værktøjerne i venstre side af skærmen.

Du kan bruge Adobe Acrobat-plugin til Outlook til at sende store filer som offentlige links via Outlook. De vedhæftede filer uploades til Adobe Cloud-lagring, og offentlige links til filerne indsættes i e-mailteksten.

Modtagerne kan klikke på linket for at få vist filen i et browservindue og kan downloade filen, hvis det er nødvendigt.

Bemærk:

Fra og med marts 2024-opdateringen indeholder Acrobat Reader nu Acrobat-pluginnet til Outlook.

1. Klik på Meddelelse i det nye meddelelsesvindue.

2. Vælg Vedhæft direkte fillink i Adobe Acrobat-gruppen.

Knappen Vedhæft fil via Adobe Document Cloud

Bemærk:

Pluginnet virker ikke, hvis du har angivet RTF som standardformatering for e-mailmeddelelser. Skift til HTML-formatering for at bruge pluginnet.

3. Gennemse og vælg de filer, du vil vedhæfte, og klik derefter på Åbn.

Alternativt kan du trække og slippe filer i meddelelsesvinduet. Der vises en besked, hvor du bliver spurgt, om du vil Send PDF som Adobe-cloud-lagringslink. Vælg Altid.

Adobe Document Cloud – ja/nej-link i feltet til vedhæftede filer

4. Log ind med dit Adobe ID og adgangskode, hvis du bliver bedt om det.

5. De valgte filer uploades til Adobe Cloud-lagring, og offentlige links til filerne indsættes i meddelelsesteksten.

Link til de vedhæftede filer

Rediger meddelelsesteksten i mailen efter behov. Vær omhyggelig med ikke at ændre linket.

Adobe Acrobat plugin-indstillinger

Som standard ser du prompter for alle vedhæftede filer. Du kan dog konfigurere ekstramodulet til kun at håndtere vedhæftede PDF-dokumenter baseret på en specifik størrelsesgrænse.

1. Vælg Acrobat > Indstillinger i det nye meddelelsesvindue.

Adobe Document Cloud-indstillinger

2. Vælg en relevant indstilling, angiv om nødvendigt værdier, og klik derefter på OK.

Adobe Document Cloud-indstillinger

Fordele ved filvedhæftning vha. Acrobat-pluginet til Outlook

• Få adgang til dit adressekartotek, og få fuld kontrol over e-mailformatet og -indholdet.
  • Send kataloger, brochurer og andre store filer – selv lyd/video.
  • Vis filer i en browser (undtagen lyd/video), eller download dem for at se dem senere.

Understøttede Outlook-versioner

• Outlook til Windows 2010, 2013 og 2016: Pluginnet føjes automatisk til dit Outlook, når du installerer Acrobat på din computer.

Mere som dette

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online