Du kan bruge Adobe Document Cloud-pluginnet til Outlook til at sende store filer som offentlige links via Outlook. De vedhæftede filer uploades til Adobe Document Cloud, og der indsættes offentlige links til filerne i e-mailens brødtekst.

Modtagerne kan klikke på linket for at få vist filen i et browservindue og kan downloade filen, hvis det er nødvendigt.

Bemærk:

Pluginnet Adobe Document Cloud er kun tilgængeligt i den nyeste version af Acrobat DC. Hvis du bruger Acrobat 2017 eller Acrobat DC Classic (2015), skal du se under Adobe Send & Track til Outlook.

Vedhæft filer via Adobe Document Cloud

1. Klik på Meddelelse i det nye meddelelsesvindue.

2. I gruppen Adobe Document Cloud skal du klikke på Vedhæft fil via Adobe Document Cloud.

Knappen Vedhæft fil via Adobe Document Cloud

Bemærk:

Pluginnet virker ikke, hvis du har angivet RTF som standardformatering for e-mailmeddelelser. Skift til HTML-formatering for at bruge pluginnet.

3. Gennemse og vælg de filer, du vil vedhæfte, og klik derefter på Åbn.

Du kan også vælge at trække filer fra mapper på din computer og slippe dem i meddelelsesvinduet. Der vises en besked i højre side af feltet til vedhæftede filer, der spørger, om du vil sende filer som et Adobe Document Cloud-link. Klik på Ja.

Adobe Document Cloud – ja/nej-link i feltet til vedhæftede filer
  4. Hvis du ikke er logget på, ser du en besked. Klik på OK. Åbn Acrobat, klik på linket Log på i øverste højre hjørne, og log derefter på med dit Adobe ID og din adgangskode.

5. De valgte filer uploades til Adobe Document Cloud, og der indsættes offentlige links til filerne i mailens brødtekst.

Link til de vedhæftede filer

Du kan ændre den tekst, der vises i sort, til hvad som helst og flytte teksten til en anden del af din e-mail. Vær omhyggelig med ikke at ændre linket.

Vis sendte filer

Alle dine sendte filer gemmes sikkert i Adobe Document Cloud. Du kan når som helst få vist filerne.

1. I Outlooks hovedvindue skal du klikke på Min konto i Adobe Document Cloud-gruppen og derefter vælge Vis sendte filer.

Indstillingen Min konto for at få vist sendte filer
  2. Log på med dit Adobe ID og din adgangskode. Alle dine sendte filer vises i et browservindue.

Adobe Document Cloud-indstillinger

Du kan som standard se meddelelsen for alle vedhæftede filer. Du kan imidlertid bestemme, om du vil se meddelelsen. Du kan også vælge automatisk at sende filer ud fra en bestemt størrelsesgrænse.

1. I Outlooks hovedvindue skal du klikke på Min konto i Adobe Document Cloud-gruppen og derefter vælge Indstillinger.

Adobe Document Cloud-indstillinger
  2. Vælg en relevant indstilling, angiv om nødvendigt værdier, og klik derefter på OK.

Fordele ved filvedhæftning via Adobe Document Cloud til Outlook

• Få adgang til dit adressekartotek, og få fuld kontrol over e-mailformatet og -indholdet.
  • Send kataloger, brochurer og andre store filer – selv lyd/video.
  • Vis filer i en browser (undtagen lyd/video), eller download dem for at se dem senere.

Understøttede Outlook-versioner

• Outlook til Windows 2010, 2013 og 2016: Pluginnet føjes automatisk til dit Outlook, når du installerer Acrobat DC på din computer.