Nu kan du nemt gemme og åbne filer fra din OneDrive Consumer- eller Business-konto, når du arbejder i Acrobat eller Acrobat Reader på din computer.

Tilføj din OneDrive-konto, og få adgang til dine filer

1. Vælg Start > Tilføj konto, og klik derefter på knappen Tilføj for OneDrive. (Alternativt kan du også tilføje en konto fra den tilpassede dialogboks gem/åbn.)

Dialogboksen Logon vises.

Log på OneDrive
  2. Angiv mailadressen til din OneDrive-konto, og klik på Fortsæt.

3. Du bliver muligvis bedt om at vælge din kontotype – privat eller erhverv. Klik på den relevante knap.

Vælg OneDrive-kontotype
  4. Angiv din adgangskode, og klik derefter på Log på.

Dialogboksen OneDrive-login
  5. Klik på Ja i bekræftelsesdialogboksen.

Endelig bekræftelsesdialogboks

Kontoen tilføjes i venstre rude under sektionen Filer. Der vises en liste med filer/mapper. Alle de handlinger, der gælder for den valgte filtype, er tilgængelige i højre side. De er også tilgængelige fra en brugerdefineret dialogboks til åbning/lagring.

Dine OneDrive-filer i startvisningen

Bemærk:

Kommandoer til søgning, sortering og filtrering er ikke tilgængelige i startvisningen for OneDrive-filer.

Fjern din OneDrive-konto

1. I startvisningen skal du klikke på ikonet Rediger/blyant ud for Filer.

Knappen Rediger til onlinekonti
  2. Klik på krydsikonet ud for den konto, du vil fjerne, og klik derefter på OK ud for Filer.

Indstillinger for Markér og udfør for at fjerne en konto