PDF Shell-komponenten i Acrobat DC og Acrobat Reader DC gør det muligt at se miniaturebilleder af PDF-dokumenter i Windows Stifinder både i 64-bit og 32-bit version af Windows. Denne funktion er som standard slået fra. Du kan aktivere den ved at bruge en specifik indstilling, der er tilgængelig under indstillinger.

Bemærk:

For Acrobat XI and Reader XI vises miniaturebillederne for PDF'er automatisk i Windows Stifinder på Windows 32-bit systemer. Men det samme understøttes ikke på Windows 64-bit systemer.

Trin

1. Åbn Acrobat DC eller Acrobat Reader DC. Vælg Indstillinger i menuen Rediger.

2. Vælg Generelt på listen Kategorier i dialogboksen Indstillinger, og markér derefter afkrydsningsfeltet Aktivér PDF-miniatureeksempler i Windows Stifinder.

Aktivér PDF-miniaturevisninger

Bemærk:

Hvis du ikke ser afkrydsningsfeltet Aktivér miniaturevisning af PDF'er i Windows Stifinder, skal du opdatere Acrobat DC eller Acrobat Reader DC til den nyeste version. Hvis du vil opdatere automatisk fra produktet, skal du vælge Hjælp > Søg efter opdateringer og derefter følge trinnene i vinduet Opdateringsprogram for at downloade og installere de seneste opdateringer.

3. Klik på OK.

4. Vent et par sekunder, mens Acrobat DC konfigureres til at vise miniaturevisninger i Windows Stifinder.

Bemærk:

I Acrobat Reader DC ser du en besked om, hvorvidt funktionen skal føjes til den aktuelle installation. Klik på Ja for at bekræfte.